Menü
+36 30 959 1661
angol@angolnyelviskola-debrecen.hu
4025 Debrecen, Hatvan u. 58

Üzleti angol

Üzleti angol tanfolyam a Myschoolban - elfoglalt embereknek


Vállalkozóként tevékenykedsz és úszol a rengeteg tennivalóban? Alkalmazott vagy egy cégnél, ahol leköti az idődet a "clock in, clock out"? Nyitna külföldre vagy Önt küldenék konferenciára? Bizonytalan a nyelvtudásában, vagy egyszerűen csak szeretne legjobb lenni? Teljesen mindegy, hogy az imént feltett kérdések melyikére adjuk meg az igen-t, a MySchool üzleti angol nyelvtanfolyam biztos befutó lehet Nálad!

 

Kiknek ajánljuk az üzleti angol tanfolyam egyedülálló lehetőségét? Vedd az üzleti élet akadályait kellő magabiztossággal!

Leginkább azoknak a tanulóknak ajánljuk üzleti angol nyelvtanfolyam lehetőségünket, akik olyan környezetben dolgoznak, ahol a munka szerves része az aktív írásbeli és szóbeli angol kommunikáció. Az angol nyelv legalább alapfokú ismerete ma már elengedhetetlen a legtöbb munkahelyen, főleg, ha nemzetközi szférában dolgozunk vagy külföldi partnerekkel állunk kapcsolatban. De ez az állítás ugyanúgy megállja a helyét a való életben is, hiszen bármikor előfordulhat, hogy hirtelen egy angol nyelvű forráshoz kell folyamodnunk, egy angol nyelvű levelet kell megírnunk, vagy csak egy alapvető számítástechnikai program menüje angol nyelven tárul elénk: ilyen esetekben egy üzleti angol nyelvvizsga birtokában, aligha akadna megoldhatatlan kihívás számunkra. Felkészültél ennek megugrására és arra, hogy még értékesebb tagja legyél a cégednek? Akkor Téged is vár a MySchool szakmai angol nyelvtanfolyam, egy igazán barátságos környezetben!

 

üzleti angol tanfolyam

Angol szakmai nyelvvizsga, angol üzleti nyelvvizsga… ki hogyan szólítja a maga nyelvén, egy biztos: a szakmai angol nyelvtanfolyam jóvoltából SIKERESEN felkészülhetsz az angol üzleti nyelvvizsga legfogósabb kérdéseire is!

Az üzleti angol nyelvvizsga megszerzése még sosem volt ilyen könnyű! Miért válaszd az üzleti angol nyelvtanfolyam kurzusunkat?

 

üzleti angol nyelviskolánkban

Angol üzleti nyelvvizsga elérése a célod? Ha szakmai nyelvvizsga angolul, akkor MySchool üzleti angol nyelvtanfolyam!

Az üzleti angol nyelvtanfolyam segítségével már csak egy lépés az angol szakmai nyelvvizsga megszerzése!

Hogyan függ össze az üzleti angol tanfolyam és az üzleti angol nyelvvizsga?

Ha még csak most készülsz egyetemre/főiskolára, akkor bizonyára tudod, hogy bizonyos szakterületeken már megkövetelik egy angol üzleti nyelvvizsga meglétét, ha pedig már dolgozol vagy esetleg nemzetközi környezetben képzeled el a jövődet, akkor egy általános nyelvvizsga helyett inkább közvetlenül egy angol szakmai nyelvvizsga megugrása ajánlatos, hiszen egyrészt jóval hasznosabbnak bizonyul, másrészt pedig bizonyos cégek szinte el is várják az angol nyelv ilyen komoly szintű üzleti ismeretét.
Habár a tesztelt készségek és feladattípusok nagyon hasonlóak a két nyelvvizsga típus között, míg egy általános nyelvvizsgánál a hétköznapi életben is nagyon gyakran előforduló szófordulatok, szituációk, témák a mérvadóak, addig egy angol üzleti nyelvvizsga ennél azért speciálisabb és jóval „szebben hangzó” szókincset és nyelvezetet kíván meg.

Szakmai nyelvvizsga angolul? Jó, ha tudod, hogy a MySchool szakmai angol nyelvtanfolyam keretén belül nem csak a céges-és mindennapi élethez szükséges, megfelelő üzleti nyelvtudásra készítünk fel, de az évek során kifejlesztett speciális tananyagunknak hála, kapásból egy üzleti angol nyelvvizsgára is felkészülhetsz, így nyelvvizsga felkészülésre is biztos megoldást kínálunk!

A szakmai angol tanfolyam keretén belül angol szakmai nyelvvizsga felkészülésére is lehetőség nyílik (LCCI), hiszen az órák során kifejezetten a különböző üzleti élethez szorosan kapcsolódó szakterületek speciális nyelvi fordulataira, szókincsére és formaiságára alapozva segítünk majd Neked felkészülni a lehető legsikeresebb üzleti angol nyelvvizsga teljesítésére. Így tehát a szakmai angol nyelvtanfolyam során elsajátított tudás, mint pl. a prezentációk, riportok, hivatalos levelek stb. készítése ugyanolyan hasznosak lesznek számodra, mint annak, akinek csak leginkább a munkájához elengedhetetlen ez a plusz szaknyelvi tudás, és emiatt keresi fel nyelviskolánkat.

Szeretnéd, ha innentől kezdve, ha angol nyelvről van szó, ne legyen előtted leküzdhetetlen akadály és minden ilyen feladat megugrása gyerekjátéknak tűnjön? Szakmai nyelvvizsga angolul, akár most azonnal? A Myschool Angol Nyelviskolában nem kell csoport indulásra várnod! Kezdj holnap, a jövő héten vagy akár egy hónap múlva!

Mielőtt szeretnél belevágni egy szakmai angol nyelvtanfolyam kurzusra, fontos megbizonyosodni róla, hogy nyelvtudásod biztos alapokon áll-e. Ha szeretnéd felmérni jelenlegi tudásodat, és érdekel nyelviskolánk működése, érdeklődj itt!


Tanfolyamszervezőnk rövid időn belül visszahívja, és személyesen egyeztetnek Veled! SIKERES szakmai nyelvvizsga angolul, a MySchool Nyelviskola tapasztalt tanárainak segítségével!
Keress meg bennünket bizalommal!
Hívjon minket: +36 30 959 1661 vagy
Írjon nekünk: angol@angolnyelviskola-debrecen.hu