Menü
+36 30 959 1661
angol@angolnyelviskola-debrecen.hu
4025 Debrecen, Hatvan u. 58

Tanáraink

 

Elsősorban is hadd köszönjük meg, hogy a Te tanáraid lehetünk! Büszkék vagyunk rá, hogy a megannyi nyelviskola közül bennünket választasz, biztosan ígérhetjük, hogy  nálunk mindig  jó hangulatú órák, kedves mosolyok fogadnak majd minden alkalommal amikor felkeresel bennünket. Bármilyen szintű nyelvtudással is rendelkezz, bármilyen célt is tűztél ki magad elé, a MySchool Nyelviskolában biztosan meg tudod azt valósítani!

 

És, hogy kik vagyunk mi? Ismerd meg munkatársainkat!


Szabó EmeseSzabó Emese-Segítek eligazodni az angol tanfolyamok között

Nagyon szeretem a munkámat, hiszen a MySchool Nyelviskolában hamar megtaláltam a számomra ideális hivatást. Szeretek kapcsolatot teremteni, a közvetlenséget alapbeállítottságomnak érzem. A Myschool-ban sosem unatkozom, hiszen irodavezetőként és oktatásszervezőként nagyon változatos, és sokszor kreatív munkafolyamatokat végzek.
Napról-napra új és érdekes embereket ismerek meg, akik mind hozzájárulnak ahhoz, amiért eddig még sohasem éreztem azt, hogy unalmas a foglalkozásom.
A tanfolyamainkon résztvevő diákok mosolyogva térnek be hozzánk, hiszen tudják, hogy barátságos légkör várja őket.

 

 

Tóth Katalin angol tanárTóth Katalin-az oktatás számomra nem munka, hanem hobbi

Angol tanári diplomámat (MA) a Szegedi Tudományegyetem szereztem. Friss diplomásként kerültem a MySchool nyelviskola csapatába, és azóta is az egyik leghatékonyabb tanulási-tanítási formának tartom a módszerünket. Az egyéni haladási ütem, a személyre szabott figyelem, amit a diákjaink a tanároktól kapnak, mindig meghozza a gyümölcsét, mert az hogy a tanulókkal minden órán egyénileg tudunk foglalkozni, lehetővé teszi az igazán jó kapcsolat kialakulását diák és tanár között, ami a tanulást is hatékonyabbá teszi.

 

 

 

 

MelindaSzabó-Nagy Melinda-mindig is tanár akartam lenni, de az itteni munka még többet ad

Az angol nyelv tanulását mindig is nagyszerű dolognak tartottam és az egyetemi gyakorlataim során tudatosult bennem az, hogy ezt az élményt tanárként másokkal is szeretném megosztani. A MySchool Nyelviskola tökéletes hely erre; a kollégák kedvessége és a diákok lelkes hozzáállása teszi igazán élvezetessé a munkát. Szeretem, hogy taníthatok és részese lehetek a diákok fejlődésének, céljaik elérésének. Az itt tanulók egy kedélyes és szuper csapat tagjai, ahol nem mellesleg valóban egy fantasztikus módszerrel tanulhatnak.

 

 

 

 

 

 

Vígh Évi angol nyelvtanárVígh Évi-ha tanulni akarsz, a kor nem számít

Pedagógusi hivatásom úgy jött, mint derült égből a villámcsapás. Mikor az egri főiskolai utolsó évemben egy nyelviskolában tanítottam, csak akkor éreztem, akkor tudatosult bennem, hogy igen, én ezt akarom csinálni. 2012 óta volt szerencsém egész kiskorúaktól kezdve a 70 évesekig vegyes korosztályban tanítani, az alapoktól egészen a felsőfokig. Szeretem, hogy segíthetek az embereknek életük egy fontos szakaszában és átadhatom a tudásom, mellyel hozzájárulok a céljuk eléréséhez. Diákjaink nyitottak az új befogadására és szeretettel tanulnak az iskolánkban, ezért is tartom fontosnak, hogy lelkesen segítsem őket az angol nyelv elsajátításában.

 

 

Herczeg Adrienn angol tanárHerczeg Adrienn-az itteni munka ötvözi a két szenvedélyemet

A választott pályám egyik meghatározója volt a nyelvek és a pszichológia szeretete. A nyelvtanításban megtaláltam ezt a számomra két fontos dolgot, így teljes odaadással és lelkesedéssel tudom végezni a munkám. Az évek alatt az általános iskolától az egyetemig minden szintű intézményben oktattam, így rengeteg féle diákkal találkoztam, akik mind-mind egy pluszt adtak nekem. Imádok tanítani. Imádom, hogy a diákjainkkal együttműködve találjuk meg azt a célt, amit kitartással, az igényeikhez alkalmazkodva a megfelelő módszerekkel és energiával közösen érünk el. Hiszem, hogy mindenki fejlődőképes, csupán az erősségeihez és gyengeségeihez mérten hatékonyan kell segíteni őt.

 

 

Szikiné Lovászi Barbara angol nyelvtanárSzikiné Lovászi Barbara-együtt biztosan megvalósítjuk a célkitűzéseidet

Angol nyelvtanári diplomámat 2000-ben szereztem a Kossuth Lajos Tudományegyetemen, azóta folyamatosan foglalkozom az angol nyelv tanításával. Nagyon fontosnak tartom a szakmai fejlődést, a megújulást és a módszertani sokszínűséget, hogy mindig naprakészen taníthassam a diákokat. Ebben az iskolában ez alapvető követelmény, hiszen folyamatosan lépést kell tartanunk a piac elvárásaival. A MySchool Nyelviskolában mint óraadó tanár dolgozom. Első perctől magával ragadott az iskola fiatalos és igényes környezete, és igazi szakmai élményt nyújtott az egyéni oktatási módszere. Szeretem, hogy személyre szabottan fejleszthetem a tanulók különböző nyelvi készségeit, egyéni igényeikhez, képességeikhez, tempójukhoz igazodva. Időnként speciális igényekkel is megkeresnek minket, legyen ez akár egy állásinterjúra való felkészítés, vagy külföldi út előtti intenzív beszédfejlesztés. Mi minden különleges kérésnek igyekszünk megfelelni.

 

Guszti ÁgiGuszti  Ágnes-Korán világossá vált számomra, mennyire élvezem a tanítást

Mindig szerettem nyelveket tanulni,próbálkoztam a némettel, az orosszal, de végül az angolt kedveltem meg a legjobban. Emelett korán világossá vált a számomra, mennyire élvezem a tanítást, a tudás átadását.
Ez a két dolog határozta meg a pályaválasztásomat: a Debreceni Egyetemen szereztem angoltanári diplomát.
A Myschool Nyelviskolát az első perctől megszerettem, nagyon tetszik, hogy mindenki a saját tempójában, egyéni adottságainak megfelelően ismerkedik az angol nyelvvel, és szabadon kérhet segítséget, amikor csak szükségét érzi.
Éppen ezért sokkal barátságosabb a légkör, személyesebb a kapcsolat a tanulók és a tanárok között, ami könnyebbé és hatékonyabbá teszi a tanulást

 

 

 

 

 

 

 

Kérdéseid vannak? Szeretnél közelebbről megismerkedni a munkamódszereinkkel egy INGYENES próbaórán keresztül? Add meg kapcsolattartási adataidat a próbaóra jelenkezési lap kitöltésével, és hamarosan megkeresünk a részleteket illetően!

Hívj minket: +36 30 959 1661 vagy
Írj nekünk: angol@angolnyelviskola-debrecen.hu