Menü
+36 30 959 1661
angol@angolnyelviskola-debrecen.hu
4025 Debrecen, Hatvan u. 58

Sikertörténetek, vélemények

 • Tóth Donát a nyelviskolánál
  Magántanári oktatással nem sikerült...
  Tóth Donát, 33 éves, Hajdúböszörmény
  Kb 1 évvel ezelőtt határoztam el, hogy megszerzem a középfokú nyelvvizsgát. Magántanári úton kezdtem el, de az az út nem vezetett sehova. Ezután jött az életembe a Myschool. A következetes tanrendnek, amit mégis a saját időmhöz igazíthattam, és legfőképpen kiváló tanáraim segítségének köszönhetően idén ősszel sikerült letenni a nyelvvizsgámat!
 • Egyetemen akartam folytatni a tanulmányaimat...
  Donkó Zsófia, 20 éves, Debrecen
  Egyetemen akartam folytatni a tanulmányaimat, így nélkülözhetetlen volt, hogy minél hamarabb nyelvvizsgát szerezzek. Bár általános iskola óta tanultam a nyelvet, soha nem éreztem igazán, hogy jól használom. Régebben nagyon ideges voltam, ha szóban kellett megnyilvánulnom, de az itteni órák sokkal magabiztosabbá tettek, és ez a nyelvvizsga eredményemen is meglátszik!
 • Ma már én is a sikeresen levizsgázottak közé tartozom!
  Tóth Sándor, 25 éves, Debrecen
  Segítőkész, kiváló szakmai háttérrel rendelkező tanárok oktatnak ebben a nyelviskolában! A rugalmas órarenddel kiválóan össze lehet hangolni a munkát, tanulmányokat a nyelvórákkal. Nyugodt légkör jellemezte az órákat mindvégig, ez a nyelviskola azon kevés helyek közé tartozik, ahová a tanuló örömmel megy be és nem gyomorgörccsel!
 • A diplomám múlt a nyelvvizsga megszerzésén
  Farmosi Dóra, 30 éves, Debrecen
  A diplomámhoz már régóta illett volna megszerezni a nyelvvizsgát, de valahogy sosem fért bele az életembe a nyelvtanulás. A ti segítségetekkel viszont sikerült a nyelvvizsga! Barbi közreműködésével felkészültem életem első angol nyelvű állásinterjújára, és azóta az IT Services dolgozója vagyok, ahol nem egy volt MySchool-os diákkal futottam már össze. Véletlen lenne? Nem hiszem.
 • Óráról-órára éreztem, hogy "hamarabb kapcsolok".
  Sári Szilvia, 41 éves, Hajdúböszörmény
  Szívesen jöttem angolra, óráról-órára éreztem, hogy "hamarabb kapcsolok".Az iskola légköre, igényes környezet, jó megközelítés, parkolási lehetőség (díjmentesen) nagyszerű. Emellett a személyi tényezők (tanárok, Emese) nagyon közvetlenek és barátiak. Köszönöm!
 • Rám szabták teljesen a feladatokat!
  Kovács Tímea, 28 éves, Budapest
  Nagyon nehéz megfelelő tanfolyamot találni számomra, mert mindig, minden héten közbejön valami. Itt a Myschool-nál akkor jöttem, mikor ráértem, és nem kellett idegeskedni, hogy lemaradok valamiről! Rám szabták teljesen a feladatokat, és haladhattam a saját tempómban, nem kellett attól féljek, hogy lemaradok valamiről!
 • Képzed- és jól érzed magad egy időben!
  Vigh Imre, 23 éves, Karcag
  A sulival az interneten ismerkedtem meg, kitöltöttem a tesztet, csörrent a telefon, és mire észbe kaptam már ott is találtam magam egy practice órán! A választás a legjobbnak bizonyult, ugyanis 8 hónap után, köszönhetően Kati, Melinda és Emese türelmének és felkészültségének hamarosan kezembe foghatom felsőfokú nyelvvizsga bizonyítványomat!
 • Itt biztos, hogy mindig választ fogsz kapni a kérdéseidre!
  Szatmári Ágnes, 25 éves, Hajdúszoboszló
  Utolsó próbálkozáskén, eléggé elkeseredve kerestük fel a Myschool-t, ahol nagy meglepetésünkre tényleg rugalmas időbeosztás és fiatalos hangulat várt ránk. Ha egy lendületes, alapos tudást adó, fiatalos és változatosan kreatív helyet keresel ahol mindezek mellett még biztosan meg tudnak tanítani angolul, akkor jó helyen leszel a Myschool-nál.
 • Hamarosan én is a nyelvvizsgázottak táborát erősíthetem!
  Somogyiné Mészáros Orsolya, 28 éves, Hajdúszoboszló
  A munkahelyem közelsége miatt is választottam ezt a nyelviskolát, hiszen munka után már kezdhetem is a tanulást. Így nyáron a szabadság kivétele sem okoz gondot, mert ezzel a képzési típussal ezt is rugalmasan meg lehet oldani. Mivel a Myschool egy nagyon rugalmas nyelviskola, így úgy alakítom az órarendem, ahogy nekem a legjobb.
 • Ha nyelvsuli, akkor egyértelműen Myschool!
  Szabó Rebeka,18 éves, Debrecen
  Azért választottam a Myschool-t,mert sok ember ajánlotta nekem és tetszett az is, hogy a saját tempómban haladhatok. Most már én is bátran ajánlom mindenkinek ezt a nyelviskolát. Ez a 3 hét, amit nyári szünetben itt töltöttem nagyon sokat segített nekem abban, hogy szeptemberben a suliban az angolt sokkal nyugodtabban tudjam elkezdeni.
 • Itt értettem meg igazán az angol nyelvtant!
  Vadon Enikő, 27 éves, Hajdúszoboszló
  Az itt töltött 9 hónap alatt értettem meg igazán az angol nyelvtant! Az iskolában ismét tanulok angolt, ahol a képleírási és egyéb kommunikációs feladatokban, az eddig nem jellemzett magabiztossággal válaszolok, ami nagyon jó érzés! :) Ezúton köszönöm a segítséget és azt, hogy egy nagyszerű csapat részese lehettem!
 • Nem működött a kommunikáció a külföldi barátaimmal...
  Szentesi Ilona, 56 éves, Budapest
  Örülök, hogy az interneten rátaláltam a Myschool nyelviskolára. Azért jöttem ide tanulni, mert nem értettem az élő beszédet és nem ment a kommunikáció sem a külföldi barátaimmal. Nagyon jól éreztem itt magam és sokat fejlődtem a 4 hónap alatt! Pár hónap múlva én is visszatérek és folytatom a tanulmányaimat!
 • Klassz az iskola hangulata, nagyon szerettem ide járni!
  Lekli Laura, 19 éves, Debrecen
  Kezdetben nehezen adtam meg magam a szabad nyár helyett a folytonos tanulásnak, de most már nagyon örülök, hogy veletek lehettem! Amikor belejöttem a rendszeres tanulásba, már nagyon élveztem a munkát. Be akartam bizonyítani, hogy képes vagyok elsőre megcsinálni a nyelvvizsgát és ebben ti nagy segítségemre voltatok!
 • Az egész csapat motiváló kisugárzással rendelkezik
  Ivány Csaba, 19 éves, Debrecen
  Már az első találkozás az iskolával és dolgozóival megnyugtatott és tudatta velem, hogy jó kezekben leszek. Nem mindig volt sima és egyenes az út. Voltak olyan holtpontok is, amikor megfordult a fejemben, hogy inkább abbahagyom. Ennek ellenére, amikor ezt szóvá tettem nem engedtétek, hogy befejezzem. Igazatok volt, köszönöm!
 • A legegyszerűbb nyelvtani feladatokkal is meggyűlt a bajom.
  Herpergel Róbert, 37 éves, Debrecen
  Köszönök mindent a tanáraimnak azért a sok türelemért, amit kaptam tőlük, amikor a legegyszerűbb nyelvtani feladatokkal is meggyűlt a bajom. Oroszlán részük van abban, hogy sikerült eljutnom nyelvvizsgára és azon első nekifutásra átmentem. Még mindig hihetetlen, hogy sikerült! Így a végén kezdem azt érezni, hogy "B*sszus, hiányozni fog nekem ez az egész környezet.
 • Köszönjük, hogy tőletek tanulhattunk!
  Szolnoki Fruzsina, (24) és Krankovics Rita (26) Nyíregyházáról
  Már az első napokban megszerettük a sulit, köszönhetően a családias légkörnek és a barátságos tanároknak. Sosem okozott számunkra terhet, hogy részt vegyünk az órákon. Az itt eltöltött idő nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az államvizsgánk idegen nyelvi részét sikeresen teljesítsük. Ezen kívül nagyon sok tudásra tettünk szert, mind az elméleti, mind pedig a kommunikációs órákon!
 • Ha jó hangulatú nyelviskolába akarsz járni, akkor itt a helyed!
  Fekete Hanna, 18 éves, Debrecen
  1,5 éve járok a Myschool Nyelviskolába! Nagyon tetszett, hogy egyéni tempóban és rugalmas időbeosztással működik a tanulás. Májusban sikeres szóbeli vizsgát tettem, szeptemberben pedig sikerült az írásbelim! Külön is tudtam készülni a részvizsgákra, amire máshol nem lett volna lehetőségem.
 • Kár, hogy nem előbb találtam rá a Myschool-ra...
  Harmati Melinda, 33 éves, Vancouver
  A próbaóra után azonnal tudtam, hogy beiratkozom! Mindenki nagyon kedves és segítőkész, bármilyen problémával lehet hozzájuk fordulni. A tanítási módszer is nagyon egyedi és hatékony. Külföldre készülődés miatt volt szükségem a nyelv fejlesztésére. Kár, hogy nem előbb találtam rá a Myschool-ra, hogy több időt tölthettem volna itt.
 • A Myschool Nyelviskola a jó élmények otthona :)
  Dobi Marci, 28 éves, Debrecen
  Először „félve” mentem be az épületbe, de a tanárok és Emese kedvessége meggyőzött, hogy itt folytassam angol tanulmányaim. Az órákat magam állítottam össze, így nagyon kényelmes volt az órarendem, élveztem az órákat és nem szenvedéssel csináltam végig! JA ÉS SIKERÜLT A NYELVVIZSGÁM!! :D :D Olyan boldog vagyok így hajnal 1:40 kor hogy nem tudtam elaludni!
 • A nyelvvizsgám elsőre sikerült, könnyedén vettem az akadályokat!
  Szegedi Judit, 17 éves, Téglás
  Általános iskolai tanulmányaim során több angoltanárom volt, ezért egy nagy katyvasz keletkezett a fejemben és mumusként tekintettem az angolra. Személy szerint sokat köszönhetek Katának, Adrinak, Évinek és Emesének. A felkészültségüknek hála szóban és írásban magabiztosan használom az angolt!
 • Ez az a hely, ahol tanulás közben is jól érzem magam!
  Kis Marietta, 27 éves, Debrecen
  Hála az állásinterjúra felkészítő és üzleti angol óráitoknak mára már egy „big four-os” könyvvizsgálattal foglalkozó állás boldog tulajdonosa vagyok. Előttem áll még az üzleti nyelvvizsga, de biztos, hogy a MySchool-os csapat szakértelmének, kitartásának és lendületének erejével sikerülni fog ez is!
 • "Once you stop learning, you start dying" - Albert Einstein."
  Jenei Anett, 31 éves, Debrecen
  Elsősorban a diplomámhoz szükséges nyelvvizsga megszerzése motivált, másrészről pedig nem túlzás azt állítani, hogy manapság már szinte elengedhetetlennek számít az angol nyelv ismerete. Egy biztos: ilyen profin felkészült tanárok mellett nem is volt kétség, hogy elsőre sikerül a vizsgám!
 • Már a B2 LanguageCert nyelvvizsgámra készülök!
  Papp András, 27 éves, Esztár
  2017 novemberében kezdtem el járni a Myschoolba ez az első angol tanfolyamom, eddig csak magántanárnál tanultam.Szeretek ide járni, jó a társaság, és a tanári kar. Most még nagyobb erőbedobással készülök az Októberi B2 LanguageCert nyelvvizsgámra. Mindenkinek tudom ajánlani ezt az iskolát.