Teszt - nyelviskola debrecen Tudasteszt Nyelv Tudasteszt2
My School Nyelviskola Debrecen
Message - nyelviskola debrecen

Sikertörténetek

 

IMG_4061

“2014 februárjában nyelviskolát kerestem, az év végéig ugyanis nyelvvizsgázni szerettem volna. Az interneten böngészve találtam egy oldalt, ahol csábító dolgokat ígértek az angol nyelv tanításával, tanulásával kapcsolatban, valamint egy szintfelmérő teszt kitöltését is felajánlották. A teszt kitöltése után egy órával csörgött a telefonom, s egy kedves hang érdeklődött arról, nincs-e kedvem meglátogatni a weboldal által reklámozott nyelviskolát. Ez volt a My School, az angol nyelviskola, amelynek légkörét azonnal megkedveltem, tanáraival, kedves Emeséjével, rugalmas s egyéni beoszthatóságával, illetve az angolra való tanítás mikéntjével együtt.
Bár nem az ABC-től, de mégis alapfokról, a középiskolai angol tanulmányokat rég elfeledve láttam neki az első nyelviskolám első tanfolyamának.  Az iskolában tanultak, tapasztaltak azonban nagyban segítették fejlődésemet, valamint – szeptemberi esküvőm nyomán – fontos szakaszában váltak részévé az életemnek. November végén pedig életem eddig első nyelvvizsgáján sikerrel vettem az akadályokat, így a karácsonyi ajándékról a My School is gondoskodott kicsit.

Nánási-Molnár Anita

 

P1020799

Vigh Imrének hívnak és azzal a céllal érkeztem 2013. decemberében a Myschool Nyelviskolába, hogy felsőfokú nyelvvizsgát szerezzek.
A sulival az interneten ismerkedtem meg, kitöltöttem a tesztet, csörrent a telefon, és mire észbe kaptam már ott is találtam magam egy practice órán :).

A választás a legjobbnak bizonyult, ugyanis 8 hónap után, köszönhetően Kati, Melinda és Emese türelmének és felkészültségének lehetségessé vált,hogy hamarosan kezembe foghatom felsőfokú nyelvvizsga bizonyítványomat.
A tanfolyam alatt elégedett voltam mindennel, kezdve a szakmai összeszedettségtől és rugalmasságtól, a kávé automata kínálatáig.

Mindenki figyelmébe szeretném ajánlani a Myschool-t, aki egyszerre szeretné képezni és jól érezni magát.

Vigh Imre

 

 

 

icaÖrülök, hogy az interneten rátaláltam a Myschool nyelviskolára. Azért jöttem ide tanulni, mert nem értettem az élő beszédet és nem ment a kommunikáció sem a külföldi barátaimmal. Nagyon jól éreztem itt magam és sokat fejlődtem a 4 hónap alatt.

A tanárok nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. A kommunikációs órák különösen hasznosnak bizonyultak, mert amit az órákon tanultam, azt a gyakorlatban elmélyíthettem és gyakorolhattam. Ugyanakkor mindig jó hangulatban teltek az órák és nem éreztük stresszesnek az itt töltött időt. Ezt köszönöm Nagy Melinda tanárnőnek! Nagyon tetszett az is, hogy saját tempómban haladhattam a tanulással és nagyon rugalmas rendszerben folyik az oktatás.

Mindenkit bátorítok, hogy jöjjön ide tanulni, nem fogja megbánni. Pár hónap múlva én is visszatérek és folytatom a tanulmányaimat.

Vecseiné Szentesi Ilona

 

P1020573„Szinte éppen egy éve hogy mindenféle szórólap és ajánlás nélkül tértem be a Myschool-ba, csupán érdeklődni, mivel az iskola honlapja nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Emese már akkor is kedvesen fogadott engem, érdeklődött, időt szánt rám. Én pedig tudtam, hogy a legjobb helyre jöttem. Pár napon belül el is kezdtem órákra járni, ugyanis nem kellett semmilyen induló csoportra várni. Nem a nyelvvizsga volt a cél. Szinte az elejétől kezdtem a nyelvtanulást, mégis mivel a saját tempóm és szabadidőm szerint haladhattam, pár hónapon belül eldöntöttem, nyelvvizsgázni akarok. Az elmúlt egy évben egy hosszabb kihagyás is belefért ahhoz, hogy a kitűzött célom első nekifutásra elérjem! JA szóbelim 62%-os lett. Az írásbeli: beszédértés rész 73%, olvasás 56%, írás 79%. Az írásbelim így lett 69%-os. Az utóbbinál egyébként végig az járt az eszembe, amivel Kata szerencsére mindig bombázott: ne írjak olyat amiben nem vagyok biztos alapvető lenne, de mégis….sok apró tanács, mondta eszembe jutott, amikről hiszem, hogy sokat jelentettek. Meg persze én is nagyon ügyes voltam. A legutolsó óráimon pedig tényleg annyi biztatást kaptam, hogy miattatok is muszáj volt, hogy sikerüljön. Ami még ennél is fontosabb, hogy végre találtam egy helyet, ahol                                                       végérvényesen megszerettem az angol nyelvet. Biztosan visszatérek még hozzátok! Köszönöm                                           Nektek!”

Magyar Mariann

Sikersztorit írni nehéz, de az én egész angoltanulásom egy nagy egybefüggő sikersztori, ami egy debreceni nyelviskola, a MySchool nyelviskolához kapcsolódik. Nem csak az jelent számomra sikert, hogy elsőre sikerült a nyelvvizsgám, hanem a folyamatos fejlődés is. Minden teszt után úgy éreztem, hogy jó úton járok és a legfontosabb hogy ÉRTEM a dolgokat. Hála a csajok el nem múló türelmének júliusban én is a többiekkel együtt vehetem át a diplolámat, mert a nyelvvizsga nem akadály. A kedvem pedig töretlen, irány a felsőfok!”

Klein Renáta

Azért jöttem a MyScool-ba, hogy felkészüljek a középfokú nyelvvizsgára. Még gimis vagyok, így az iskolás mindennapokba kellett beillesztenem a nyelvtanulást.
Úgy gondoltam, hogy ráérek vizsgázni másfél év múlva, hiszen alig tudtam angolul amikor beiratkoztam. De 7 hónap után sikeresen levizsgáztam, hála a felkészült és segítőkész tanároknak, a barátságos környezetnek és a jó módszernek.
Suli után már vártam, hogy jöhessek a MySchool-ba angolozni, mert itt a tanulás nem stresszes, mindig vidám hangulat van, és sok új embert lehet megismerni. Ezért bárkinek tudom ajánlani, és remélem, hogy hamarosan én is folytathatom itt a tanulmányaimat. Új célom született az itt töltött időnek hála: felsőfokig szeretném fejleszteni az angoltudásomat.

Kovács Dóri

Jó pár éve tanultam már angolt, középiskolában, egyetemen, még tanfolyam keretében is. Célom a középfokú nyelvvizsga megszerzése volt, immár 3. nekifutásra szántam rá magam. Az eddigi próbálkozásaim nem jártak sikerrel, talán nem a megfelelő felkészítési módszert választottam.

A Myschool módszerét csak pár hónapja ismertem meg. Nekem nagyon tetszett, ugyanis-mint később rájöttem- teljesen más ütemben haladhatok, mint egy csoporttal. Egyénileg hatékonyabbnak éreztem. Ráadásul nagyon gátlásos voltam, ha meg kellett szólalni angolul. Mindig izgultam, hogy „jaj, éppen mit fogok elrontani”. Na ezt a gátlást tüntették el belőlem a practice órák. Nem éreztem feszültnek a légkört, mindenki jókedvűen fecsegett az aktuális témákról, ami ugyancsak a mindennapokban használt szavakra és kifejezésekre épült. A célom a középfokú nyelvvizsga megszerzése volt, hogy végre megkaphassam a diplomámat.
Én úgy érzem, hogy évek óta most fejlődtem a legtöbbet. Nem mellesleg sok új tanulótársat ismertem meg és sok jó beszélgetést bonyolítottunk le a Hyde Park kanapéján ülve. Az eredményt azóta megtudtam! Sikeres TELC típusú középfokú nyelvvizsgát tettem! J Eredménye: szóbeli 80%, írásbeli: 67%.

Vitéz Emese

Emelt szintű angol érettségi előtt is jövök…

Nagyon szerettem itt tanulni, úgy tervezem, emelt szintű angol érettségi előtt is jövök majd, hiszen nagyon jól felkészítettek a középfokú nyelvvizsgára is. Egy 48 órás tanfolyamon készültem a nyelvvizsgára , jutottam el a B1-ről a B2. szintre. Nagyon megszerettem ezt a közösséget, mindenki nagyon kedves, segítőkész és barátságos. Sok tanulótárssal ismerkedtem meg és azóta is tart a barátság.
Tetszik az iskola felfogása, tanításának a módja és a tanárok hozzáállása. Mindenki ért a dolgához, tudnak tanítani és a mi fontos, szerintem szeretnek is tanítani.
Emese nagyon jól végzi a dolgát, ráadásul segítőkész és kedves, mint ahogyan itt mindenki.
A vizsgát egyszerűnek, könnyűnek éreztem. Eredménye: TELC 86 %

Magos Eszter

Megcsináltuk!

Én is szerettem volna egy középfokú nyelvvizsgát, amely a munkámhoz szükséges, no meg a természetesen a vele járó nyelvpótlék sem mellékes. Fontos szempont volt, hogy mennyi idő alatt, milyen óra felhasználással, mennyiért, milyen környezetben tudom megszerezni. Persze szerettem volna, azt a nyelvet is megérteni, amibe léptem nyomon belé botlok mindennapjaimban.
Teljesen kezdőként, szó szerint 0 angoltudásról 14 hónap alatt 340!! angol óra elteltével sikeres TELC típusú 74% és 72% eredménnyel nyelvvizsgát tettem első próbálkozásra!
Köszönöm nektek! Köszönöm a tanárok felkészültségét és szaktudását és a velem való foglalkozást!
Több műszakban dolgozom, így az órák délelőtti és esti időpontjai, elfoglaltság szerinti óra beosztása miatt tudtam csak a nyelviskolába járni . Az órák idejének változtatásával, átrakásával, csúsztatásával kapcsolatban felmerülő problémákat mindig meg tudtuk oldani Emesével.
Szinte haza érkeztem, amikor idejöttem! Hiányozni fog a MySchool!

Szincsák Tamás

 

A nyelvvizsgát első próbálkozásra teljesítettem, írásbelit és szóbelit egyaránt…
„Azzal a céllal érkeztem ebbe az iskolába, hogy 4-5 hónap múlva sikeres nyelvvizsgát tegyek, annak érdekében, hogy átvehessem a diplomaosztón a diplomámat. Végignézve a nyelviskolák kínálatát már elsőre a Myschool volt számomra a legszimpatikusabb, mert a haladás tempója egyéni és az órabeosztás nagyon rugalmas. Elmentem egy megbeszélt időpontban az iskolába, írtam egy szintfelmérőt és kiválasztottuk a számomra legmegfelelőbb tanfolyamot, Emesével. Ő az, akivel akkor találkozhattok, ha beléptek az iskolába. Emese mindig mosolyog, mindig mindenről tud, és folyamatosan tájékoztatni fog titeket az aktuális hírekről, eseményekről.
Az első órától féltem, hogy vajon milyen lesz… de a tanárok nagyon segítőkészek, egyénileg felmérik mindenki tudásszintjét és úgy folytatják a munkájukat.

A fiatal tanároknak köszönhetően egy baráti kapcsolat alakul ki a tanulók és diákok között és persze Emesével is, akivel bármikor bármit meg tudtok beszélni. Minél többet jártam ide, annál jobban szerettem tanulni az angolt, vártam az órákat.

A kommunikációs órákon mondhatni játszva tanultunk, Réka mindig minden témához nagyon jó feladatokkal készül, imádtam ezeket az órákat. A szóbeli nyelvvizsga a kommunikációs órák nélkül szerintem nem sikerült volna.

Azért az iskolai rendezvényekről se feledkezzünk meg! Van farsangi mulatság jelmezversennyel, Mikulás party, Halloweeni tökfaragás… szinte 2 havonta van valami iskolai rendezvény, amik nagyon jó szórakozást nyújtanak, diákoknak, tanároknak egyaránt, melyeknek köszönhetően sok barátság kialakulhat. Utólag visszagondolva, könnyű volt számomra a nyelvvizsga és ezt a Myschool csapatának köszönhetem.”

Péntek Renáta

…voltam „búcsú practice”-en, s nem igazán akartam elbúcsúzni.
„Erősen „rozsdás” nyelvtudással érkeztem a MySchool-hoz. Bár Dublinban is éltem egy keveset, sajnos hosszú évek óta nem használtam mindennapi szituációkban az angoltudásom, így az eléggé akadozott. További problémát jelentett, hogy a munkám miatt rendszertelen időpontokban értem csak rá. Itt azonban nem csupán baráti környezetben kerülhetett újra előtérbe az angol nyelv, de saját időbeosztással gazdálkodhattam. A practice-órákon kellemes ismeretségeket szereztem, s tucatnyi mókás történettel lettem gazdagabb. Emiatt egyszer sem tűnt „munkának, vagy tanulásnak” az itt töltött idő. Azt hiszem volt is, hogy szóvá tettem: „I’m only here to have some fun!”. S ebben nem volt hiány. Ám egyszer minden véget kell, hogy érjen, s ez részemről egy igencsak jól sikerült nyelvvizsgában testesült meg. S hogy megérte-e? Hát… voltam „búcsú practice”-en, s nem igazán akartam elbúcsúzni. Szerinted?”

Szőke Mátyás

…Kevesebb, mint 6 hónap után sikerült a nyelvvizsgám!
„Egy cél eléréséhez az embereknek két dologra van szükségük, az egyik maga a kitűzött cél a másik pedig az akarat, ami a cél felé hajtja őket. Ti, akik ellátogattatok a Myschool weboldalára már az egyikkel rendelkeztek: a céllal, ami nem más, mint az angoltudás. Ahhoz, hogy az akarat is meglegyen sokszor egy kezdő lökésre van szükség. Ti, egy döntés előtt álltok, aminek a tétje az, hogy ki adja meg ezt a bizonyos lökést. Én ugyanebben a helyzetben voltam, és amellett döntöttem, hogy egy debreceni nyelviskola, a Myschool adja meg ezt a lökést. Jól döntöttem. Nos, a szolgáltatás magas színvonalát talán az én példám igazolja legjobban. Azért jöttem ide, mert égető szükségem volt egy nyelvvizsga bizonyítványra rövid időn belül. Amikor először beléptem mosolygós arcok és hihetetlen segítőkészség fogadott és tudtam, hogy ide kell jönnöm. Az első órán még az angol ABC-vel ismerkedtem és valamivel kevesebb, mint 6 hónap után már sikeres nyelvvizsgát tettem. Az, hogy itt oktatás folyik csak egy része a dolognak, itt egy baráti társaság van, rendkívül kedves és segítőkész emberekkel, ami nagyon megkönnyíti a közös munkát. A tanórán kívüli közös foglalkozásokon még jobban megismerhetitek a tanárokat és a társaitokat is egyaránt. Összeadva a dolgot, érdemes ide jönni.”

Vigh Ádám

Ami nagyon fontos, hogy nálatok a képességeimnek megfelelően haladtam……..
„Én nagyon szerettem hozzátok járni. Semmiképp nem akartam csoportos oktatást, mert ott ugye kötött a program, az oktatás, a csoport. Ha kimarad 1-2 óra, nem könnyű felzárkózni. És ami nagyon fontos, hogy nálatok a képességeimnek megfelelően haladtam. Csoportban ez nem ment volna. Emellett az iskola hangulata is megfogott. Szinte már az első órámon úgy éreztem, hogy ezer éve ide járok, csöppet sem volt idegen a környezet. Köszönhető ez a közvetlen tanároknak és az ott dolgozóknak. A practice órákat különösen kedveltem, szórakozva tanultam minden egyes gyakorlati órán. Szinte biztos, hogy továbbra is járni fogok hozzátok, a nálatok megszerzett tudásom naprakész maradjon. És nem utolsó sorban barátságok is köttettek a fél év alatt, amiért külön hálás vagyok az iskolának. Köszi! :)

Vincze Judit

A kötetlenség számomra is fontos volt, mivel nem debreceni vagyok, így hozzá tudtam igazítani az angol órákat az egyetemi órákhoz…….
A diploma megszerzése miatt volt szükségem középfokú komplex nyelvvizsgára. Korábban már tanultam angolt az általános iskolában és a gimnáziumban, de nem igazán voltam sikeres benne és nem is szerettem, mivel minden évben vagy akár év közben új tanár érkezett és minden kezdődött elölről. A Myschool-ra az interneten bukkantam rá, az egyetemi évek alatt nem foglalkoztam az angollal ezért kerestem nyelviskolát a felkészüléshez. Eljöttem egy bemutató órára és egyből megtetszett a családias hangulat. A kötetlenség számomra is fontos volt, mivel nem debreceni vagyok, így hozzá tudtam igazítani az angol órákat az egyetemi órákhoz. Mindenki nagyon kedves és segítőkész. Az összetartozást erősítették az alkalmankénti sörözős esték is. Nyár végén kezdtem el járni és szinte kezdő szintről sikerült eljutni a középfokú nyelvvizsgáig tavaszra, ami elsőre sikerült! :)

Támcsu Tamás

A testvéremmel együtt tudtunk járni, leginkább a barátságos miliő az, ami egyedülállóvá teszi a Myschool-ban az angoltanulást…
„A célunk nyelvvizsga megszerzése volt és ez sikerült is mindkettőnknek. :) Tetszett a rugalmasan alakítható órarend és az, hogy a saját tempónkban haladhattunk. Az órák is mindig jó hangulatban teltek, mindenki kedves és segítőkész. Szerettünk ide jönni, csak ajánlani tudjuk mindenkinek! Amellett, hogy testvéremmel együtt tudtunk járni leginkább a barátságos miliő az, ami egyedülállóvá teszi a Myschool-ban az angoltanulást. Ja és ami a legfontosabb a középfokúra olyan jól sikerült a felkészülésünk, hogy 90% feletti eredményű lett a nyelvvizsgánk! :)

Gergely Dániel és Gergely Levente

Nyelvtanulás gyomorgörcs nélkül…………
„Sosem gondoltam volna, hogy a nyelvtanulás elképzelhető gyomorgörcs nélkül is. Épp ezért mikor először hallottam a Myschool-ról meglehetősen kétkedve fogadtam. Amikor el kezdtem járni, már az első órán kiderült, hogy itt teljesen máshogy mennek a dolgok. Az, hogy magunknak osztjuk be az órákat nagy segítség, de messze nem csak ettől szerettem idejárni. A kis közösségek, a kedves tanárok, és az a baráti légkör, ami itt uralkodik, mind-mind hozzájárultak ahhoz, hogy az angol órák, amiktől régen annyira idegenkedtem igazán jó időtöltéssé váljanak. Emellett rengeteg segítséget kaptam Emesétől is, aki rendíthetetlenül tűrte a variálásainkat az órarenddel és mindig mosolyogva fogadta az órára érkezőket.”

Deák Orsolya

Fontos, hogy eredményes nyelvvizsgát tettem…….
„Elsősorban azért választottam ezt az iskolát, mert angol nyelvvizsgát szerettem volna tenni az egyetem előtt. Ezt a célomat 4 hónap után sikerült elérnem!! Ami hiányozni fog az a türelmes tanárok hozzáértő, rutinos szakmai segítsége, és az „önkéntes C szüneteim” :) . Szerettem ezt az iskolát, mert nyugodt és családias légkörben , de eredményesen, következetesen dolgoztunk . Fontos, hogy eredményes nyelvvizsgát tettem!”

Linzenbold Dániel

Egyből a Myschool mellett döntöttem, amikor kiderült, hogy azonnal kezdhetek…
„Azért választottam a Myschool-t, mert rövid idő alatt állt rendelkezésemre a célom eléréséhez, amit el is értem a hatékony tanfolyam segítségével. Nem volt sok időm késlekedni, csoportindulásra várni, mivel a továbbtanulásomhoz kellettek a nyelvvizsga pontjai. Egyből a Myschool mellett döntöttem, amikor kiderült, hogy azonnal kezdhetek, és személyre szabottan segítenek nekem az általam kiválasztott nyelvvizsgára való felkészülésben. Az itt dolgozók mind kedvesek voltak és hozzájuk bármilyen gonddal fordulhattam, ők segítettek, remek tanácsokat adtak.”

Vályogos Ádám

“Konkrét céllal érkeztem, hogy sikeres középfokú nyelvvizsgát tegyek. Mikor idekerültem ez a rendszer maga furcsának tűnt számomra, azonban sikerült hamar hozzászoknom, sőt megszeretnem ezt az iskolát. Mindenki nagyon kedves és így nagyon szimpatikussá vált számomra. Egyszer csak azt vettem észre, hogy szeretek angolra járni. Nyelvtanulásom során meglehetősen türelmesek voltak velem. Meglepő módon egy rendkívül szimpatikus baráti társaság tagja lettem. Az iskolai rendezvények alkalmat adtak arra, hogy összekovácsolódjon a társaság és kialakuljon egy remek közösség. A practice órák hangulata és a lehetőség arra, hogy egyéni tempóban haladhatok tették igazán vonzóvá számomra ezt a nyelviskolát. A nyelvvizsgára való készülés utolsó hónapjában egyéni konzultációk során azokat a feladatokat gyakorolhattam, amikkel a vizsgán találkozhatok. Bátran állíthatom, hogy ennyire még sosem szerettem iskolába járni!”

Sándor Ádám

Az angol órákat felesleges nyűgnek éreztem………
“Debreceni gimnáziumba járok, eddig nem szerettem az angol órákat! Sőt utáltam, csak felesleges nyűgnek éreztem. A továbbtanuláshoz a plusz pontok miatt viszont mindenképpen szükségem van a nyelvvizsgára. Gondoltam, talán egy nyelviskola megoldja helyettem! De nem így történt, mert egy ½ év alatt, egy szuper csapatban megtanultam, hogyan lehet szórakozva, jókedvűen, eredménnyel nyelvet tanulni és könnyen sikeres nyelvvizsgát tenni! Sőt, rájöttem, még jobban szeretnék angolul beszélni! Szóval nem állok meg a felsőfokú nyelvvizsgáig és természetesen ismét a Myschool-lal együtt! Köszönöm”

Erlich Friderika

EGYENES ÚT A SIKERHEZ… MY SCHOOL…MY WAY
“Nemrégiben megszerzett egyetemi diplomámhoz szükségem volt középfokú nyelvvizsgára meglehetősen rövid időn belül. Elég nehezen szántam rá magam a nyelvtanulásra, de amit a My School nyelviskolában találtam, egyenes út volt a sikerhez. Úgy gondoltam, hogy munka mellett nehezemre fog esni a tanulás, de ebben a közegben és hangulatban, ami itt körülveszi a tanulókat szinte „szórakozás” a nyelvtanulás. Ezt az alaposságot és célorientáltságot, amit a maximálisan felkészült és segítőkész tanáraim részéről tapasztaltam sikeresen kamatoztattam az első alkalommal megpróbált és teljesített középfokú nyelvvizsgán. A My School nyelviskola a legjobb bizonyíték, hogy nem csak teher lehet a tanulás, hanem egy hangulatos csapatban eltöltött kikapcsolódás.”

Greskó Zsolt

A bátyám is itt készült a sikeres nyelvvizsgájára……..
“A nyelviskola melletti gimnáziumba járok . Ez fontos szempont volt, amikor nyelviskolát választottam, egy sikeres nyelvvizsga reményében. Egy percre sem bántam meg, hogy mellettük döntöttem. A bátyám is itt készült fel a sikeres nyelvvizsgájára, szóval biztos voltam benne, hogy nem fogok csalódni. Kényelmes volt, hogy magam választhattam ki, hogy mikor jövök órára. A fiatal tanári kar mellett jó hangulatban teltek az órák. A tegeződés lehetővé tette számomra, hogy olyan dolgokat is megkérdezzek, amelyeket amúgy nem mertem volna. A kommunikációs órák pedig felejthetetlen percekkel gazdagították az angol-tanulással töltött időmet.”

Iván Beni

3 hónap intenzív tanulás után sikeres nyelvvizsgát tettem……..
“Remek hangulat, fiatal, lendületes csapat, rugalmas időbeosztás – kell ennél több a sikeres és élvezetes nyelvtanuláshoz? Mint egyetemistának nagyon fontos a rugalmas időbeosztás, mivel az egyetemen az óráim rendszertelen időpontokban voltak, ezért nehéz lett volna minden nap egyazon időpontban órára járni. Ez a rugalmas beosztás a kiváló oktatókkal, nagyban hozzájárult ahhoz, hogy három hónapnyi intenzív nyelvtanulás után sikeres nyelvvizsgát tettem. Emellett a Myschool nagy hangsúlyt fektet arra, hogy ne csak tanulói, hanem baráti kör is kialakuljon az itt tanulók között. Erre jó alkalmak az iskola fantasztikus rendezvényei, mint például a közös Halloween-party.”

Uri Dénes

A választott vizsgatípusra speciális felkészítést kaptam……..
“Nagyon szerettem ebbe a nyelviskolába járni, mert nagyon jó a társaság és a tanárokkal is elégedett voltam. Sikerült jól felkészülnöm a nyelvvizsgára. A tanárok szakmai tanácsai alapján kiválasztottuk a számomra legmegfelelőbb nyelvvizsga típust és vizsgaidőpontot. Ezután a választott vizsgatípusra célirányosan speciális felkészítést kaptam( amelyért külön nem kellett fizetnem) Típus feladatokat kaptam kidolgozásra, begyakoroltuk a leghatékonyabbnak tűnő technikát. A practice órákon a szóbeli nyelvvizsga témakörei szerint fejlesztgettük a beszédkészségem! Az egyik legjobb dolog az ebben a nyelv suliban, hogy nem kellett minden héten kötött időponthoz ragaszkodnom, így sokkal jobban vártam, hogy jöhessek angolra, mert nem éreztem egy kicsit sem nyűgnek. Most várom a nyelvvizsgám eredményét, de úgy érzem sikerült!!!”

Nagy Nóra

 

 


 

Vélemények

 

Az angoltudásunk fejlesztésért jöttünk ide nyáron.

Szerintünk ez volt a legjobb választás! A tanárok kedvesek, a tananyag nagyon jól van összeválogatva! Ráadásul még az időpontot is mi választottuk. Mindenkinek ajánljuk! Jövőre is visszavágyunk!

Fekete Áron és Fekete Máté

Mindennapjaim a vízilabda körül forognak, de e mellett még tanulok is.

Budapesten élek, de a vízilabda miatt Debrecenben kötöttem ki és mivel Peste is jártam angoltanárhoz, így szerettem volna itt is fejleszteni a tudásomat.
A sporthoz, mivel külföld minden mindig benne van a pakliban, nagyon fontos, hogy ki tudjam fejezni magam angol nyelven is. Édesanyámmal kerestük a lehetőségeket az interneten és a Myschoolra bukkantunk, ami szimpatikusnak tűnt. Ahogy egyre többet jöttem, egyre inkább megtetszett az angol és a nyelviskola is.
Klassz volt hogy össze tudtam egyeztetni a mindennapos edzéseket a nyelvtanulással egy debreceni nyelviskola, a MySchool jóvoltából. Sokat variáltam, amikor tudtam, akkor pedig tényleg jöhettem órára. Debrecen után most egy új állomás következik az életemben, jövőbeni célom között szerepel a nyelvvizsga megszerzése. Ehhez a Myschool nagyon sok segítséget adott nekem!

Köszönök mindent!

Somlai Tamás

Itt még szombat reggel is jókedv fogad!

Amikor elkezdtem a nyelviskolát, egy külföldön is használható nyelvtudást szerettem volna elérni. Ösztöndíj keretében sikerült kijutnom Angliába, szeretném, ha jól boldogulnék a Myschool-ban felfrissített nyelvtudásommal. Nagyon tetszett, hogy mindenki a saját szintjéhez mérten kapott feladatokat, amiket saját haladási tempóban old meg. Az időbeosztás mindenkinél egyéni, egész héten reggeltől estig feliratkozhattam órára. A practice órákon jobban megismerhettük egymást, ez közelebb hozta az embereket.
A tanári csapat nagyon fiatal, jó a hangulat az órákon. A nyelvtudásuk ugyanakkor kimagasló, emellett minden feladatot nagyon jól ismernek a haladási pontokban. Ráadásul itt még szombat reggel is jókedv fogad!
Úgy érzem nagyon jó alapot kaptam ahhoz, hogy külföldön is boldoguljak, mindenkinek csak ajánlani tudom a sulit!

Menczel Enikő

Januárban indulok Írországba…

Au-pairként fogok először dolgozni. Ahhoz, hogy a munkát elnyerjem több külföldi családdal is kellett telefonon beszélgetnem. Sajnos ez nem ment , körülbelül értettem, hogy mit mondanak, de válaszolni nem tudtam. Szerencsére megtaláltam a MyScool az angol nyelviskolát, ahol 4 hónap tanulás után újra mertem munkát keresni. Akkor már mindegyik család értett engem és nem volt gond a válaszokkal sem. Sokkal bátrabban beszélek, könnyebben értem a hallott szöveget, mint azelőtt. Az első próba megvolt, az igazi még csak most jön! Remélem, hogy külföldön is fogok boldogulni az itt megszerzett tudásra alapozva.
A Myschool nekem nagyon sokat segített! A tananyaggal nem volt gondom. Az itt dolgozókat nagyon megszerettem és mindig jól éreztem magam. Nyugodtan mondhatom, hogy az ide való beiratkozás életem egyik legjobb döntése volt!
Utoljára csak ennyit mondok: Thank you very much for everything and I will miss you!

Vadas Beáta

 

Folyton rohanok, nem tudok előre tervezni…..

Előfordul egyik héten egyáltalán nem tudok menni órára, a következő héten esetleg 2-3-szor is, de olyan is előfordul, hogy akár minden nap tudok menni. Így történt meg, hogy a 4 hónap letanulási időre szánt 80 órás bérletemet 2.5 hónap alatt letanultam.(B1.3-B2.1) Mivel én írom a saját órarendemet, én diktálon az intenzitást, valóban olyan mintha saját iskolám lenne, ami rólam szól..

Az iskola szakmailag nagyon felkészült, jó tanárokat foglalkoztat. Szeretek ide járni, mert mindenre választ kaptam, és könnyen, gyorsan tudtam elérni azt a szintet, amit eddig nem tudtam. Az iskola légköre fantasztikus, a tanulótársak is kedvesek és mindenki segítőkész a másikkal. Nekem ez a debreceni nyelviskola, a MySchool egy különleges élményt és egy lehetőséget nyújt abban, hogy végre kötöttségek nélkül tudjak tanulni. Az oktatási módszer és felkészítő tanáraim segítségével tudom elérni azt, hogy a középfokú nyelvvizsga felé haladhassak, természetesen folytatom a tanfolyamot, már meg is vásároltam a következő 80 órás bérletet! Remélem ezután, már sikerrel tudom venni a középfokú nyelvvizsga akadályát!(B2) Köszönöm!

Lakatos Enikő

Angol tanulás gyakornoki időben…………

Gyermelyi vagyok, ami elég messze esik Debrecentől, de a sors úgy hozta, hogy egyetemi tanulmányaim gyakorlati idejét Nádudvaron kellett eltöltenem.
Mivel még nincs nyelvvizsgám, ami a diploma feltétele, úgy határoztam, hogy beiratkozom egy angol nyelvtanfolyamra.
A Myschool-ban megírtam egy ingyenes tudásszintfelmérőt, majd Emese tájékoztatott egy rugalmas nyelvtanulási lehetőségről, és másnap már el is kezdhettem a tanfolyamot.
Nagyon örülök, hogy a Myschool-t választottam! Kedvesek emberekkel voltam körülvéve, így még inkább élveztem az itt töltött néhány hónap rövidke időt.
Megtaláltam a számításaimat, sikerült nagyon rövid idő alatt nagyon sokat fejlődnöm az angolban!
Az Alföldön töltött időből ez fog hiányozni a legjobban. Leginkább a jó hangulat! Ráadásul megtanultam milyen is a tűrkíz szín. Szóval köszönök mindent!
Remélem, még találkozunk! Ajánlom mindenkinek!

Tolnai Marci

 

Mindenképpen lesz folytatása …….

A ROMASTER alapítványon segítségével tanulhattam angolt, MySchool az angol nyelviskolában. Azt biztosan tudom, hogy mindenképpen lesz folytatása is, hiszen ezen rövid idő alatt is meggyőződtem arról, nagyon jó iskolát választottam!
A MySchool Nyelviskolában töltött egy hónap alatt sokat fejlődött a szövegértésem és a szókincsem. Mivel egyetem mellett jártam órára, így nagyon előnyösnek tartom az óra személyes beosztását. A segítőkész tanárok és a tananyag következetes felépítése segített, hogy a nyelvet rendszerezetten, strukturáltan sajátítsam el . A tanulást 95%-os Modulzáró vizsgával fejeztem be. A barátságos környezet pedig jó légkört teremt, így segítve a tanulási kedvet.

Farkas Zsolt

..soha sem késő elkezdeni a nyelvtanulást!
„Sokat utazom külföldre a családommal, ezért fontosnak tartom, hogy én is be tudjak kapcsolódni a beszélgetésekbe. Tetszett az iskola rugalmassága és külön meg szeretném köszönni a hozzám való türelmet és figyelmességet, mert nyilvánvaló, hogy az én korosztályom már kicsit nehezebben tanul, mint a most iskolapadból frissen kikerülő diákok. Valóban nagy segítség volt nekem ez a debreceni nyelviskola, örülök, hogy a MySchoolba járhattam. Úgy érzem elindított egy úton a nyelvtanulás felé, hisz évek óta gyűjtögetem a könyveket, cédéket otthon, de nem volt egy alap, aminek segítségével használhattam volna őket. Itt ezt az alapot megszereztem! Tudtam, hogy minden nyelv igazán akkor sajátítható el tökéletesen, ha gyakoroljuk. Ezt most valóban lesz alkalmam, mert külföldre utazom egy hosszabb időszakra. Az én legnagyobb tanulságom , hogy soha sem késő elkezdeni a nyelvtanulást!”

Jagamos Anna

..fantasztikus tanári kar és a többi munkatárs nélkül nem sikerülhetett volna.
„A történetem nagyon átlagosan kezdődik. Leállamvizsgáztam ugyan, de nyelvvizsga hiányában nem kaptam meg a diplomámat. Elhatároztam, hogy elmélyülök az angoltanulásban, így elkezdtem nyelviskolákat keresni. A keresőbe beírva az „angol nyelvtanfolyam” címszavakat, a My School az elsők között jelent meg, és a honlapot megnézve még szimpatikusabb lett az iskola.

Emesével való első találkozásomkor már éreztem, hogy ez valami más lesz, mint amihez szokva vagyok: a környezet, a tanárok, az órarend mind idegenek voltak ugyan, de nagyon kíváncsivá tettek. Amikor elkezdtem az órákra járni, még furcsának tűnt az iskola módszere, de rövid idő alatt nagyon megszerettem, hogy ilyen szabadon megválogathatom, mikor jövök, és hogy a saját tempómban haladhatok. Aztán egyszer csak észrevettem, hogy egyre több itt a barátom, sokat nevetek, és azon kaptam magam, hogy az iskolán kívüli összejövetelek egyik szereplője vagyok.

Nagyon-nagyon szerettem ide járni, mert nemcsak angolul tanultam, hanem szórakoztam is. „Sajnos” mindez már csak múlt idő, mivel időközben munkát kaptam Hollandiában ahol az angolt napi szinten fogom használni, és abba kellett hagynom a kurzust. De abban biztos vagyok, hogy mindez a fantasztikus tanári kar és a többi munkatárs nélkül nem sikerülhetett volna. Úgyhogy ezúton is köszönöm Nektek! :)

Hajdú Zsike

Az év eleji első felmérőm 5-re sikerült…….
„ Gimnazista vagyok, emelt szintű német tagozatra járok. Ez év nyarát debreceni barátoknál töltöttem. Otthon megígértem, hogy „ VALAMI HASZNOSAT”is fogok csinálni. Gondoltam kerestem egy nyelviskolát, ahol angolt tanulhatok. Olyan iskolát találtam amilyenről minden diák álmodozik szeptemberben. Én írtam az órarendet, az óráimat magam osztottam be, akkor mentem amikor én akartam, annyi időt töltöttem ott amennyit én akartam. A tempót és a tananyag sűrűségét is én diktálhattam magamnak! A fiatal kedves, segítőkész tanárok voltak. A környezet, egyszerűen csodás volt, még soha nem volt részem ilyen jókedvű, bulis csapatban tanulni.

Egykori Patronae Hungariae-s tanulóként az egyéni tempó beosztása nagyon bejött nekem, hiszen a gimnáziumban is óráink hasonlóan zajlottak – egy különbséggel – az angolt itt a fiatal, kedves tanárok folyamatos kontrollja mellett, azonnali visszacsatolással tudtam elsajátítani!

Ami a legklasszabb, hogy most az év eleji első felmérőmet 5-re írtam, és a tanárnőm megdicsért mennyit fejlődött az angol tudásom. Szeretnék jövőre is visszajönni a MySchool nyelviskolába, mert a jövő nyáron szeretném az angol középfokú nyelvvizsgát letenni, amit nem is tudok más felkészítővel elképzelni, csak veletek! Köszönöm azt az élményt, amit itt kaptam nálatok!

A jövő nyári viszont látásra!”

Horváth Mercédes

Profi sportolóként elég kiszámíthatatlan az időbeosztásom……..
„Nehezen vettem rá magam, hogy angol nyelvtanfolyamra jelentkezzek, profi sportolóként elég kiszámíthatatlan az időbeosztásom. Az edzőm hívta fel a figyelmemet a „Myschool” nyelviskolára, melynek legfőbb előnye, hogy saját órarendemet kialakítva bármely időpontban látogathatom az órákat. Ez volt a legfőbb ok amiért az edzőmmel együtt Őket választottuk! És nem csalódtunk! Sőt……… A barátságos tanárok, Emese, aki mindig segítőkész volt, és a kellemes légkör mind-mind az angol nyelvben való előrehaladásomat szolgálta. Én személy szerint mindenkinek csak ajánlani tudom!

Trencsényi János

Ha ilyen tanáraim lettek volna korábban is, akkor már rég felsőfokúm lenne…..
„Minden úgy ment, ahogy elvártam a beiratkozáskor és tényleg nagyon jó tanárok vannak. Ha ilyen tanáraim lettek volna korábban is, akkor már rég felsőfokúm lenne. Szóval köszönet mindenkinek mindent. Tényleg jó kis csapat! Középfokú nyelvvizsga megszerzése a célom és ennek eléréséért rengeteg lépést sikerült megtennem. Gyakorlatilag 4 hónap alatt többet tanultam, mint eddig sok éven keresztül.”

Szente Zoltán

Az óráimat gyakran kellett variálnom, ebben mindig nagy segítséget kaptam…
„Habár az órákat nehéz volt az egyetemmel összeegyeztetni, sikerült elérni a célomat, hogy ne veszítsek az angoltudásomból. Sőt úgy érzem a practice órák miatt sokat javult a beszédkészségem. Volt lehetőségünk bőven gyakorolni a beszédhelyzeteket, mégsem voltam sosem feszélyezett, mert a hangulat könnyed és kellemes volt a beszédgyakorló órákon. Az óráimat gyakran kellett változtatnom, variálnom, ebben mindig nagy segítséget kaptam, ami nagyon megkönnyítette a dolgom. Köszönöm a közös munkát! :)

Dobozy Dávid

Sok ismerőssel, baráttal gazdagodtam……..
“Rengeteg pozitív tapasztalattal gazdagodtam mióta ebbe a nyelviskolába járok. Sokat fejlődött az angol-tudásom, nőtt a szókincsem és azzal, amivel eddig leginkább gondom volt a levélírással is sikerült megbarátkoznom. Sok új ismerősöm is lett a nyelviskolából, mondhatom, hogy ez alatt az idő alatt nem egy baráttal gazdagodtam. Az órák utáni beszélgetések nagyon jók, különösen egy fárasztó nap után. Itt mindenki segítőkész és bármi gond van, próbálják a legjobb megoldást megtalálni. Bátran ajánlom mindenki számára a Myschool-t, mert nem csak a nyelvtudása nőhet, vagy sikerülhet a nyelvvizsgája, de egy olyan társaságot ismerhet, meg ami pozitívan hat az emberre.”

Lukács Tóni

Olyan nyelvtudást kapjak, amit külföldön is tudok kamatoztatni……….
“Az ok, ami miatt nyelviskolát kerestem, hogy egy olyan nyelvtudást kapjak, amit kint külföldön is tudok kamatoztatni. Ezt ebben az iskolában megtaláltam. Nagyon szerettem idejárni! A tanárok kifejezetten kedvesek és segítőkészek. Tetszett az, hogy a saját tempómban haladhattam és nem kellett másokhoz igazodnom. Csak ajánlani tudom ezt a sulit, főleg amiatt, mert itt saját magunk állítjuk össze az órarendünket.”

Seby Ági

Külföldön próbálok szerencsét…………
” Azért jöttem a Myschool nyelviskolába, hogy rövid időn belül használható angol nyelvtudásra tegyek szert, ugyanis külföldön próbálok szerencsét. Úgy érzem, az itt dolgozók minden segítséget megadtak, hogy nyelvtudásomat olyan szintre fejlesszem, hogy „ ne adjanak el” . Ami vonzóvá tette ezt a nyelviskolát, az a rugalmas időbeosztás és a társalgási órák voltak. A hab a tortán pedig a családias , szép környezet, a felkészült, segítőkész és kedves tanárok. Ezen felül a cseresznye: itt mindig fantasztikus a hangulat !!”

Kertész Eszter

Keresem a lehetőséget, hogy újra jöhessek……..
” Az intenzív tanfolyamon szerettem volna megújítani, felfrissíteni tudásomat. Ez megvalósult, sőt tudásom nagy mértékben bővült. Tanáraim kedvesek és türelmesek voltak, mindenkivel egyénileg foglalkoztak. Hamar felülkerekedtem kétségeimen, amely az okból eredt, hogy a legtöbb tanuló fiatalabb volt nálam, de ez inkább kihívást, előnyt jelentett! Az egyéni haladás nekem nagyon bevált! Keresem a lehetőséget, hogy újra jöhessek! ”

Dr. Bene Edit

Hiányozni fog ez az iskola……….
„Budapesti egyemista vagyok a nyári vakációt töltöm itthon Debrecenben. Az interneten találtam rá erre a speciális képzési módra, ami abszolút felülmúlta a várakozásaimat. A tanáraim rendkívül segítőkészek és kedvesek velem és a többi tanulótársammal is. A kommunikációs órák jó hangulatban és mindig sok nevetéssel teltek el, miközben az angol beszédkészségünk is fejlődött.
Külön megemlíteném a recepcióban Emese segítőkészségét és kedvességét, aki ha kellett, értesített óráimról, segített az órarend összeállításában, s mindenben azonnal a segítségünkre volt.

Öröm és bánat egyaránt kavarog bennem. Örülök, hogy itt lehettem, itt tanulhattam egész nyáron!”

Mohácsi Szandi

m_zs„Elmúlt években egyre több angol barátot szereztem, akikkel egyre nehezebben tudtam, megértetni magam. Ezért kezdtem intenzívebb tanulásba. Legnagyobb meglepetésemre rájöttem, hogy a tanulás akár szórakoztató is lehet. A mindig jókedvű, fiatalos csapat, amelyet itt megismerhettem óriási „doppingként” hatott rám. Pár hónapja tanulok még itt csupán, de máris sokkal bátrabban merek angolul beszélni a társaságban.”

Mahlmeister Zsuzsa

9. osztályos gimnazista vagyok, rengeteg szabadidős tevékenységgel. Napirendembe hagyományos nyelvtanfolyamot nem tudtam volna beilleszteni. Az elsődleges szempont számomra mikor a nyelviskolák között keresgéltem, a rugalmasság volt. A MySchool az angol nyelviskola ennek tökéletesen megfelel. A hét bármely napján jöhettem órára, kedvem szerint. Pár hónapot töltöttem itt, nemrégiben sikeres középfokú nyelvvizsgát tennem. Magabiztos nyelvtudást szereztem itt.

Azóta már több ismerősöm is MYSCHOOL-os lett, itt készülnek a nyelvvizsgára! Tetszik!

Fejér Boglárka

k_k_aAz első nyelviskola, ahol végre a saját tempómban haladhatok! Nem zavarnak a szintkülönbségek, nem nyomasztanak házi feladatok. Ahol megpróbálnak hozzám alkalmazkodni, de magasra teszik a lécet: a tesztek és vizsgák hozzászoktatnak a nyelvvizsga légköréhez. Több éves némettanári tapasztalatom alapján mondhatom: a legerősebb motiváció az, ha tudod, hová akarsz eljutni és érzed, hogy folyamatosan fejlődsz. Ennek biztosítéka az állandó ismétlés és a tanárok magas szintű tudása. Ezért vagyok elégedett a MySchool-lal.

Konczné Kiss Annamária

s_tAz órák miatt nem kell korán kelnem… Szeretek a MySchool-ba járni, mert nem kell az órák miatt korábban kelnem. Tetszik a vidám környezet, a színesre festett falak. Szeretem, hogy a tanárok annyira fiatalok és barátságosak, így nem érzem magam rosszul akkor sem, ha valami nem megy annyira jól. Mivel én egy kényelmes ember vagyok, így főként tetszik, hogy a saját tempómban haladhatok De a legjobb mégis csak az, hogy én írhattam az órarendet.

Swiderski Tibor

giÖrülök, hogy Titeket választottalak! Debreceni óvónő vagyok. Egy hónapot töltöttem már el itt az nyelvtanfolyam óráin és nagyon jól érzem magam. Más nyelviskola is szóba jött mielőtt a MySchool nyelviskola mellett döntöttem, de nagyon örülök, hogy végül is Titeket választottalak. Azt hiszem, itt azt fogom kapni, amit elképzeltem, de valami sokkal többet is, amit csak érzek és szavakkal nem tudom leírni!! Már is elmondhatom MySchool angol nyelviskola, valóban az enyém is!

Gánicz Ibolya

kaAz interjú annyira jól sikerült, hogy engem választottak… Évekkel ezelőtt szereztem középfokú nyelvvizsgát, az angol nyelvet azonban nem tudtam használni a mindennapokban, így tudásom megkopott. Mivel egy amerikai tulajdonú cégnél dolgozom így munkám során egyre gyakrabban éreztem, hogy használható nyelvtudásra lenne szükségem. Rendszertelen időbeosztásom miatt csak a MySchool nyelviskola Debrecen, amely számításba jöhetett. Pár hónapja járok csupán, de társalgási órák eredmény máris kézzelfogható. Nemrégiben megpályáztam egy magasabb pozíciót és a felvételi eljárás része volt, egy angol nyelvű interjú amerikai cégvezetővel. Az interjúm annyira jól sikerült, hogy végül engem választottak ki a munkára. Cool ez a SCHOOL? Maradok!!!!!!!!!! Folytatom……..!!!

Kiss András

ckMerni kell megszólalni… Sikertörténetet írok ugyan, de a siker eléréséhez nagy szerepet játszik az iskola, így elsősorban Velük kezdeném. Teljes megelégedettségemet fejezhetem ki a MySchool-al szemben. Nem csak a tanárok felkészültségéről, hozzáállásáról beszélek – mely az egyik legfontosabb szempont – hanem az oktatási környezetről is. Egy kiváló légkörbe szívesen jár az ember tanulni. Az iskola célja, hogy támogassa a diákokat minden téren céljuk elérésében, ebben úgy gondolom, senki nem szenvedhet hiányt. Rugalmasak és segítőkészek.

Czédl Kata

kiMunkámat az időjárás, de az angol tanulásomat az eső sem befolyásolja… Munka mellet járok a MYSCHOOL nyelviskolába. Munkarendemet még az időjárás is befolyásolja, de az angol órákról még az eső sem tud lebeszélni. Akkor jövök amikor ráérek , senkihez sem kell alkalmazkodnom, főleg tucat emberhez, ahol mindenki mást akar. Mindent úgy csinálhatok ahogyan nekem a leghatékonyabb. Kedvesek, türelmesek a tanárok, de a tudást megkövetelik, hiszen ha nem sikerül a teszt 80%-ra, nem haladhatok tovább. A társalgó órák a legderűsebbek, itt fut az idő észrevétlenül. Mindenki segíti a másikat és a másik „bakijából” is lehet tanulni! Remélem hamarosan ÉN is mehetek nyelvvizsgázni!

Kópis Ingrid

rzRengeteg új barátot szereztem… Informatikusként dolgozom, így munkámhoz nálam elengedhetetlen az angol nyelv ismerete. Szóban, írásban egyaránt szükségem van rá. Mikor nyelviskola után kutattam két szempont motivált. Rugalmasság és a beszédközpontúság. A MySchool nyelviskola mindkét igényemnek eleget tesz. Szókincsem rengeteget fejlődött itt. Leginkább a practice órákat kedvelem, ahol a társaság mindig más és más, így rengeteg új barátot is szereztem.

Rónyai Zoltán

szg Nem csak tanítanak, hanem törődnek is velem… Azért szeretem ezt az iskolát, mert nagyon jó, hogy a hét bármely napján jöhetek, amikor ráérek. A tanárok segítenek, türelmesek., Én örömmel járok végre angolra, mert itt nem csak tanítanak, hanem törődnek az emberrel is. Amióta ide járok még az angolt is megszerettem !

Szilágyi Gabi

vzs Életem egyik legjobb választása Budapesten lakom, Debrecenbe töltök néhány napot hetente. A diplomámhoz szükségem van a középfokú nyelvvizsgára. Mondhatom, hogy életem egyik legjobb döntése volt, hogy ezt a nyelviskolát választottam. Eddig soha sem mertem megszólalni angolul, még külföldön sem ahol nem ismernek. A tanárok türelme, szaktudása, a hangulatos termek, ahol szinte angol környezetben érzi magát az ember. A jó hangulatú órákon észrevétlenül oldódtak az eddigi gátlások. Mindenkinek ajánlom, hiszen ha lehet így is?

Takács Zsuzsi

zskA kapcsolatom a MySchool-al elég furcsán, egy figyelmetlenségnek köszönhetően indult. Valahogy elkerülte a figyelmemet az amúgy elég egyértelmű “az angol nyelviskola” mottó, és betértem német nyelvtanfolyam után érdeklődni. Aztán meghallgatva a tájékoztatást az iskola egyedi módszereiről, úgy döntöttem, maradok és kipróbálom. Örülök, hogy így döntöttem, mert nagyon jól éreztem magam, sokat tanultam, magabiztosabb lettem, amiért köszönet Bori és Kata felkészültségének is. Azóta már túl vagyok egy sikeres középfokú nyelvvizsgán, ami könnyebb volt, mint amire számítottam. Minden angolt tanulni vágyónak ajánlom a sulit, mert itt a saját szinteden indulsz, a saját tempódban haladhatsz, nem kell másokhoz alkalmazkodnod és te osztod be óráidat, ami különösen hasznos, ha közben változik a napirended.

Zsutai Károly

gszSohasem veszítek el egyetlen órát sem…Második nyelvként kezdtem tanulni az angolt. Myschoolban. Itt nem sajátít ki az angol hónapokra az életemből egy állandó időpontot, hiszen akkor megyek órára, amikor ráérek, így nem TEHER a nyelvtanulás. Nem tudok lemaradni sem, hiszen saját tempómban haladok. Mindig más, de jó társaság „verődik” össze, ami fontos a kommunikációs órákon! A rugalmas beosztással tudtam sokat spórolni, hiszen az idő pénz!

Garda Szabolcs

brAzért volt jó a Myschoolban tanulni, mert családias hangulatban fiatal tanárokkal, laza légkörben lehet tanulni és egy olyan tanítási módszerrel, ami még az olyan link tanulóknál is , mint én, eredményes. Én az órán kívül szinte elő sem vettem a könyvet. Meg tudott tanítani fél év alatt annyit, hogy nyugodt szívvel neki mernék vágni egy angliai munkavállalásnak is. Pedig teljesen a nulláról indultam. Mindenkinek ajánlom előszeretettel a Myschoolt.

Budai Róbert

vtKönnyű volt számomra a nyelvvizsga… Debreceni középiskolás diák vagyok. Nagyon sokat köszönhetek a MySchool Nyelviskolának, rengeteget segítettek nekem a nyelvvizsgára felkészülni. Nagyon jól éreztem itt magam, a szép környezet, a kedves tanárok és diáktársak mindig feldobták a napomat. Itt tényleg élvezetes és könnyű volt tanulni, mert az ANGOLT szerettették meg velem. Hétről hétre egyszerűnek tűnt minden, még házi feladatot sem kellett készíteni. Könnyű volt számomra a nyelvvizsga is, minden feladat szinte ismerősnek tűnt, rutinszerűen ment. Nektek is ajánlom, próbáljátok ki!

Vas TímeaRugalmas időbeosztás • Bármikor csatlakozhatsz • Egyéni tempó!
tudásteszt
nyelvvizsga kvíz

PARTNEREINK

Teva DVSC Mediclub

964892574