Menü
+36 30 959 1661
angol@angolnyelviskola-debrecen.hu
4025 Debrecen, Hatvan u. 58

Nyelvvizsga felkészítő

Nyelvvizsgára készülsz? Szeretnéd, ha megtérülne az angoltanulásba fektetett energiád? A MySchool Nyelviskola segít, hogy az angol nyelvvizsga felkészülés valóban sikeres legyen!


Versenytársaidhoz képest előnyösebb pontszámmal szeretnél nekiindulni a hőn áhított főiskola vagy egyetemi jelentkezésekhez? Szükséged van nyelvvizsgára, hogy megszerezd a diplomádat? Vagy magasabb fizetést szeretnél a munkahelyeden, de az előrelépésben megakadályoz az, hogy hiányos az angol nyelvtudásod? Esetleg külföldön képzeled el a jövőbeli tanulmányaidat, munkahelyedet és szükséged lenne egy tuti biztos nyelvtudásra, amellyel valóban boldogulhatsz majd és nem csak egy „hasznavehetetlen papírod” lesz róla?

Elképzelhető, hogy veled is előfordult már, hogy még a legdrágább nyelvkönyveket is megvetted annak érdekében, hogy biztosra menj, de hiába magoltad be töviről-hegyire az anyagot és gondoltad azt, hogy teljes mértékben készen állsz a kihívásra, valahogy mégsem úgy jött össze az eredmény, ahogy szeretted volna, vagy ami még ennél is rosszabb: már a célhoz vezető úton megfutamodtál és visszafordultál. Az angol nyelvvizsgára felkészítés sosem volt még ilyen egyszerű!

Ha nem tudod, hogy melyik nyelvvizsga típust válaszd, melyik passzolna leginkább hozzád vagy, hogy, hogyan készülj fel a kiszemelt nyelvvizsgára, akkor a MySchool Nyelviskola Debrecen belvárosában a tökéletes helyszín lehet tanulmányaidhoz! Miért is? Olvass tovább!


nyelvvizsga előkészítő és felkészítő tanfolyam

Egyénre szabott felkészítéssel diákjaink 90%-a elsőre sikeresen megszerzi a bizonyítványát! Angol nyelvvizsgára felkészítés a MySchool Angol nyelviskolában!

 

Hogyan zajlik a nyelvvizsga felkészítő tanfolyam?

A nyelvvizsga felkészítő tanfolyam 16 tanórát ölel fel, amely a nyelvvizsga időpontja előtti 3 héten keresztül tart. A nyelvvizsga felkészítő nagyon ötletesen, közvetlenül a nyelvvizsga előtt zajlik, így amint elvégezted, azon nyomban, „frissében, melegében” meg is mérettetheted magad, anélkül, hogy kizökkennél!  A 3 hetes tanfolyami időszak nem is túl rövid ahhoz, hogy ne adj isten’ felkészületlen maradj, de nem is túl hosszú idő ahhoz, hogy „kényszerprogramnak” érezed az angol nyelvvizsga felkészítő foglalkozásokat: ez a 3 hét pontosan elegendő idő lesz arra, hogy kifejezetten az adott nyelvvizsga típusfeladatait gyakoroljuk be a lehető legalaposabban. Nálunk nem lesz felesleges mellébeszélés! Végig csak az a cél fog lebegni a szemünk előtt, hogy Te sikeresen felkészülj a választott nyelvvizsgádra és ehhez a maximális segítséget kapd meg tőlünk!

A nyelvvizsgára készülés esetén, amennyiben megvan a szükséges B2-es (középszintű) nyelvtani tudás, kiemelten a választott nyelvvizsga típusfeladataival foglalkozunk.  A tanfolyam ideje alatt a szóbeli és írásbeli felkészítést egyaránt biztosítunk! Ezen felül a még hatékonyabb felkészülés érdekében ezeket külön választottuk és mindkét részterülettel mélyremenően foglalkozunk majd, hogy a választott nyelvvizsgádhoz szükséges tudást maximálisan megszerezd, és teljes körűen ismerkedhess meg a kulcsfeladatokkal. Nálunk a nyelvvizsga felkészítés nagyon hatékonyan zajlik!

A nyelvvizsga felkészítő tanfolyam írásbeli része során megismered az adott nyelvvizsga típusfeladatait, emellett megtanítunk azokra a technikákra is, amelyekkel az írásbelin előforduló levelek, olvasás-szövegértési feladatokat és leghatékonyabban tudod megoldani! A nyelvvizsga felkészítő tanfolyam oktatói ezen kívül a leggyakoribb hibákra is felhívják majd a figyelmed, hiszen már több száz vagy ezer lebonyolított nyelvvizsga után, ők aztán tudják, hogy mire kell majd figyelj! Mivel mindegyik nyelvvizsga típus kicsit más, ezért a nyelvvizsga felkészítés során az adott nyelvvizsgára jellemző típusfeladatokat töviről-hegyire át fogjuk venni, elmondjuk Neked, hogyan ragadd ki a lényeget, hogyan gondolkozz logikusan, és megmutatjuk Neked az utat a legtrükkösebb feladatok megoldásához is, hogy még véletlenül se fogjanak ki rajtad!

Az angol nyelvvizsga felkészítő órákon a szóbeli vizsgarész gyakorlása során, közösen kidolgozzuk és átbogarásszuk a szóbeli vizsga témaköreit, fejlesztjük a szókincsed és emellett rengeteg új kifejezéssel gyarapítjuk majd elméleti „szótáradat”. A nyelvvizsga felkészítés során nagy hangsúlyt fektetünk a mindennapi életben is nagyszerűen használható, kommunikatív nyelvtudás elérésére. Ha velünk tartasz, a nyelvvizsgán nem kell majd attól tartanod, hogy leblokkolsz, vagy hirtelen nem tudod, hogyan felelj a kérdésre: számos szituációs, prezentációs vagy éppen vélemény kifejtő feladatra fogunk felkészíteni, hogy biztosan ne érjen meglepetés és a kisujjadban legyen majd minden! A szóbeli részeknél segítünk majd abban is, hogy a kiejtésed és a beszédkészséged minél tökéletesebb, szebb és választékosabb legyen, illetve fejlesztjük a hallott szövegértő készségeidet is, hiszen valamiért a diákok legtöbbször a mumusként emlegetett magnóhallgatástól rettegnek az egyik legjobban.

A hallott szöveg értése elsőre félelmetesnek tűnhet, mivel itt pl. egy írásbeli feladatsorral ellentétben, amit akár 20x is végigolvashatsz, ha időd engedni, nyelvvizsga típustól függően 2x vagy 3x van lehetőséged meghallgatni az adott szöveget, és ez alapján kisilabizálni a válaszokat. Teljesen megértünk, ha előre szorongsz attól, hogy majd biztos recsegni fog a magnó, majd valaki beleköhög a leglényegesebb párbeszédekbe vagy a hallgatás közepette leragadsz egy mondaton, amíg a magnó felvétele már továbbhaladt legalább egy tucat mondattal. A nyelvvizsga felkészítés során megtanítunk majd arra, hogy még a legkuszább párbeszédekből is, hogyan szűrd ki a lényeget, hogyan tudj koncentrálni a kulcsmondatokra, és hogyan készíts villámgyorsan egy átlátható jegyzetet.

Az angol nyelvvizsga felkészítő tanáraink sok éves tapasztalattal a hátuk mögött, olyannyira beleásták már magukat a különböző nyelvvizsgák típusfeladatiba, hogy akármelyikre is essen a választásod, hatékonyan készítenek fel a SIKERES nyelvvizsgára!

Ezen kívül: sikeresen feltérképezzük, majd elimináljuk a korábban hibásan berögzült nyelvtani szabályokat, mindezt egy nagyon családias, barátságos és stresszmentes környezetben!

„MySchool Nyelviskola Debrecen” – ha valódi eredményekre vágysz!

 

Milyen nyelvvizsga típusokra készítünk fel?

Angol nyelvvizsgára felkészítés a legrugalmasabb debreceni nyelviskolában! A MySchool angol nyelviskolában nem egy kőbevésett, előre meghatározott nyelvvizsga típusba kényszerítünk bele, hanem szabad kezet kapsz, így a döntés csak a Tiéd! Ha bizonytalan vagy, még abban is segítünk, hogy együtt válasszuk ki számodra a legmegfelelőbb típust! A MySchool nyelviskolában lehetőséged van elsajátítani:

nyelvvizsgához szükséges tudást!

 

angol nyelvvizsga felkészítő típusnak megfelelően

Válaszd ki a hozzád illő nyelvvizsga típust- és szerezd meg bizonyítványát a mi segítségünkkel! Az angol nyelvvizsga felkészítő órákat mi adjuk, a többi meg már csak rajtad múlik!

 

Nem tudod melyik nyelvvizsga típus illik hozzád? Töltsd ki ingyenes tesztünket, válaszolj pár kérdésre a nyelvvizsga-kvízben és kiderül!

Nem vagy biztos benne, hogy számodra melyik lenne a legkönnyebb vagy a legideálisabb nyelvvizsga, akkor ebben a Nyelvvizsga kvízünk a segítségedre lesz! Töltsd ki és tudd meg, hogy melyik illik a legjobban a személyiségedhez, és az angoltudásod szintjéhez!

 

Tudd meg, hogy melyik nyelvvizsga típus illik hozzád! >>

 

Nincs kedved tesztet kitölteni vagy már nagyjából megvan a kiszemelt nyelvvizsga típus és csak szükséged lenne még némi megerősítésre a végső döntés meghozatalához? Ha jobban szeretsz esetleg olvasni és bogarászgatni, böngészd át nyugodtan a kellően részletesen, de mégis érthetően megfogalmazott, legfontosabb részleteket tartalmazó leírásokat, amelyek leginkább jellemzik a különböző típusokat! A leírásokban többek között megtalálod majd a kulcsfeladatokat, amelyeket szóbeli, írásbeli és magnóhallgatás alapján is kategorizáltunk a könnyebb átláthatóság érdekében, ezen kívül látni fogod majd, hogy melyik vizsgarész mennyi időt fog igénybe venni és abban is tanácsot kapsz majd, hogy legfőképpen kiknek ajánljuk az adott nyelvvizsga típusokat!

 

Érdekelnek a részletek? Kattints ide és olvasgasd át a leglényegesebb részeket!

 

Hogyan jelentkezhetsz nyelvvizsga felkészítő tanfolyamunkra?

A tanfolyam megkezdéséhez szükséges, hogy a választott nyelvvizsgatípushoz megfelelő szinten legyél. A tanultságodat pár perc alatt könnyen felmérheted iskolánk online, ingyenes nyelvtani tesztjeivel, vagy ha akarod, szívesen várunk egy személyes elbeszélgetésre a MySchool Nyelviskola Debrecen belvárosi, egész pontosan Hatvan u. 58. szám alatti épületében! Az ingyenes nyelvvizsga teszttől semmiképp ne ijedj meg, csak egy kis szösszenet lesz! Nálunk senki nem fog leszidni, és semmilyen retorzió nem lesz, ha esetleg nem úgy sikerülne, ahogy vártad! Teljes vállszélességgel fogunk melletted állni annak érdekében, hogy minél előbb a lehető legjobb szintre kerüljön nyelvtudásod! A kiváló oktatókból álló csapatunk villámgyorsan és vérprofi módon fog felkészíteni Téged annak érdekében, hogy amikor már élesben ott leszel a nyelvvizsgán és izgatottan ránézel a feladatlapra, a lehető legmagabiztosabban pásztázd végig tekinteted a vizsgafeladatokon és a legtöbbet hozhasd ki magadból! Nyelvvizsga felkészítés a legrugalmasabb angol nyelviskolában!

 

Miért töltsd ki a jelenlegi angoltudásodat felmérő 30 kérdéses online tesztünket!? Íme, az 5 legfontosabb indok:

  1. Először is azért, hogy egy értékelést kapj a jelenlegi nyelvtudásodról; ez számodra is egy nagyon fontos visszacsatolást fog majd adni, hogy milyen szinten is állsz jelenleg.
  2. A teszt kitöltésére átlagosan 3-10 perc szükséges, ennyi időt igazán megérdemelsz, hogy letesztelhesd a tudásodat, nem igaz? Ugye emlékszel még, hogy mennyi idő, amíg lefő egy kávé, vagy amíg beteszel egy mosást? Elárulunk valamit: ez se lesz egy perccel se több idő! Kattintsd végig a kérdéssorokat akár egy finom frissítő kávé társaságában, akár a reggelid közben, majd ha végeztél nyomj rá a küldés gombra, a többit pedig csak bízd ránk!
  3. Ha a teszt nem olyan eredménnyel zárul, mint vártad, még mindig van lehetőséged egy szintfelhozó tanfolyam elvégzésére a nyelvvizsga ideje előtt! Így vagy úgy, mindenképpen egy lépéssel előrébb leszel a szemed előtt lebegő célhoz, melyen a nyelvvizsga felkészítő vagy szintfelhozó tanfolyam csak lendíteni fog!
  4. A teszt kitöltése alatt magad is felmérheted, hogy mennyi időt vesz igénybe számodra a tesztkérdések megválaszolása, ráadásul teljesen stresszmentesen, bármiféle negatív következmény nélkül - máris egy lépéssel közelebb vagy az áhított nyelvvizsgához!
  5. A teszt kitöltésével, és kapcsolati adataid megadásával lehetőséget kapsz egy INGYENES tanácsadásra – amely segítségedre lehet a kiválasztott nyelvvizsgatípus sikeres megszerzésében. Szerintünk mindenképpen megéri, már csak ezért is! Az ingyenes tanácsadás során átvesszük veled a kiszemelt nyelvvizsgával kapcsolatos legújabb, legfrissebb infókat, hogy te a legfelkészültebben mehess el a nyelvvizsgára! Ne vessz el a neten fellelhető információk tömegében, keress meg bennünket, és spórolj az időddel!
    Töltsd ki online tesztünket, és tudd meg milyen szinten áll az angol tudásod most! >> Kattints a képre!

angol nyelvvizsga felkészítő tanfolyam online tudásfelméréssel

Olvasd el mit mondtak korábbi diákjaink az angol nyelvvizsgafelkészítő tanfolyamról!


 

Kis Marietta tapasztalata angol nyelvvizsga felkészítő tanfolyamSzatmári Ágnes lendületes alapos tudás angol nyelvvizsga felkészítőJenei Anett angol nyelvvizsga felkészítő tanfolyam diplomához 

 

Meggyőztünk, hogy nálunk a legjobb kezekben leszel? Akkor gyere el hozzánk és vegyél részt rád szabott, a jelenlegi nyelvtudásod szinjtéről indított tanfolyamunkon! Angol nyelvvizsgára felkészítés a legjobb helyen, a legjobb árakon!
Hívj minket: +36 30 959 1661
Írj nekünk: angol@angolnyelviskola-debrecen.hu