Menü
+36 30 959 1661
angol@angolnyelviskola-debrecen.hu
4025 Debrecen, Hatvan u. 58

Nyelvvizsga felkészítő

Nyelvvizsgára készülsz? Szeretnéd, ha megtérülne az angoltanulásba fektetett energiád? A MySchool Nyelviskola segít, hogy az angol nyelvvizsga felkészülés valóban sikeres legyen!


Szükséged van nyelvvizsgára, hogy megszerezd a diplomádat? Vagy magasabb fizetést szeretnél a munkahelyeden, de az előrelépésben megakadályoz az, hogy hiányos az angol nyelvtudásod? Ha nem tudod, hogy melyik nyelvvizsga típust válaszd, vagy, hogy, hogyan készülj fel a kiszemelt nyelvvizsgára, akkor a MySchool Nyelviskola Debrecen belvárosában a tökéletes helyszín lehet tanulmányaidhoz! Miért is? Olvass tovább!


nyelvvizsga előkészítő és felkészítő tanfolyam

Egyénre szabott felkészítéssel diákjaink 90%-a elsőre sikeresen megszerzi a bizonyítványát!

 

Hogyan zajlik a nyelvvizsga felkészítő tanfolyam?

A nyelvvizsga felkészítő tanfolyam 16 tanórát ölel fel, amely a nyelvvizsga időpontja előtti 3 héten keresztül tart. A nyelvvizsgára készülés esetén, amennyiben megvan a szükséges B2-es (középszintű) nyelvtani tudás, kiemelten a választott nyelvvizsga típusfeladataival foglalkozunk.  A tanfolyam ideje alatt a szóbeli és írásbeli felkészítést egyaránt biztosítunk! A nyelvvizsga felkészítő tanfolyam során megismered az adott nyelvvizsga típusfeladatait, emellett megtanítunk azokra a technikákra is, amelyekkel az írásbelin előforduló levelek, olvasás-szövegértési feladatokat és leghatékonyabban tudod megoldani! Kidolgozzuk a szóbeli vizsga témaköreit, fejlesztjük a szókincsed, a kiejtésed és a beszédkészséged, illetve fejlesztjük a hallott szövegértő készségeidet is.


„MySchool Nyelviskola Debrecen” – ha valódi eredményekre vágysz!

 

Milyen nyelvvizsga típusokra készítünk fel?

A MySchool nyelviskolában lehetőséged van elsajátítani:

nyelvvizsgához szükséges tudást!

 

angol nyelvvizsga felkészítő típusnak megfelelően

Válaszd ki a hozzád illő nyelvvizsga típust- és szerezd meg bizonyítványát a mi segítségünkkel!

 

Nem tudod melyik nyelvvizsga típus illik hozzád? Töltsd ki ingyenes tesztünket, válaszolj pár kérdésre a nyelvvizsga-kvízben és kiderül!

Nem vagy biztos benne, hogy számodra melyik lenne a legkönnyebb vagy a legideálisabb nyelvvizsga, akkor ebben a Nyelvvizsga kvízünk a segítségedre lesz! Töltsd ki és tudd meg, hogy melyik illik a legjobban a személyiségedhez, és az angoltudásod szintjéhez!

 

Tudd meg, hogy melyik nyelvvizsga típus illik hozzád! >>

 

Hogyan jelentkezhetsz nyelvvizsga felkészítő tanfolyamunkra?

A tanfolyam megkezdéséhez szükséges, hogy a választott nyelvvizsgatípushoz megfelelő szinten legyél. A tanultságodat pár perc alatt könnyen felmérheted iskolánk online, ingyenes nyelvtani tesztjeivel, vagy ha akarod, szívesen várunk egy személyes elbeszélgetésre a MySchool Nyelviskola Debrecen belvárosi, egész pontosan Hatvan u. 58. szám alatti épületében!

 

Miért töltsd ki a jelenlegi angoltudásodat felmérő 30 kérdéses online tesztünket!? Íme, az 5 legfontosabb indok:

  1. Először is azért, hogy egy értékelést kapj a jelenlegi nyelvtudásodról;
  2. A teszt kitöltésére átlagosan 3-10 perc szükséges, ennyi időt igazán megérdemelsz, hogy letesztelhesd a tudásodat, nem igaz?
  3. Ha a teszt nem olyan eredménnyel zárul, mint vártad, még mindig van lehetőséged egy szintfelhozó tanfolyam elvégzésére a nyelvvizsga ideje előtt!
  4. A teszt kitöltése alatt magad is felmérheted, hogy mennyi időt vesz igénybe számodra a tesztkérdések megválaszolása-máris egy lépéssel közelebb vagy az áhított nyelvvizsgához!
  5. A teszt kitöltésével, és kapcsolati adataid megadásával lehetőséget kapsz egy INGYENES tanácsadásra – amely segítségedre lehet a kiválasztott nyelvvizsgatípus sikeres megszerzésében. Az ingyenes tanácsadás során átvesszük veled a kiszemelt nyelvvizsgával kapcsolatos legújabb, legfrissebb infókat, hogy te a legfelkészültebben mehess el a nyelvvizsgára! Ne vessz el a neten fellelhető információk tömegében, keress meg bennünket, és spórolj az időddel!
    Töltsd ki online tesztünket, és tudd meg milyen szinten áll az angol tudásod most! >> Kattints a képre!

angol nyelvvizsga felkészítő tanfolyam online tudásfelméréssel

Olvasd el mit mondtak korábbi diákjaink a nyelvvizsgafelkészítő tanfolyamról!


 

Kis Marietta tapasztalata angol nyelvvizsga felkészítő tanfolyamSzatmári Ágnes lendületes alapos tudás angol nyelvvizsga felkészítőJenei Anett angol nyelvvizsga felkészítő tanfolyam diplomához 

 

Meggyőztünk, hogy nálunk a legjobb kezekben leszel? Akkor gyere el hozzánk és vegyél részt rád szabott, a jelenlegi nyelvtudásod szinjtéről indított tanfolyamunkon!
Hívj minket: +36 30 959 1661
Írj nekünk: angol@angolnyelviskola-debrecen.hu