Menü
+36 30 959 1661
angol@angolnyelviskola-debrecen.hu
4025 Debrecen, Hatvan u. 58

MySchool Angol Nyelviskola Debrecen

Három dolog, amit jó ha tudsz debreceni nyelviskolánkról


debreceni nyelviskola

1. Itt játék az angol tanulás!

A nyelvtanulásban egyedi és 2009 óta Debrecen központjában működő angol nyelviskola már több, mint 1000 ember szívébe lopta be magát. Akik jártak már nálunk jól tudják, hogy hozzánk betérve a kedves és mosolygós oktatásszervezőnk, Emese fogad majd elsőként. Kérdéseidre készséggel válaszol, iskolánk rendszerében eligazít, és a problémáidra megoldást talál. Kötetlen és tájékoztató jellegű beszélgetés során megismertet Téged, hogyan működik a MySchool Nyelviskola Debrecen, mi vár itt Rád, mit várhatsz el tőlünk.

2. Ha tanulni akarsz, a kor nem lehet akadály!

Ajtónk minden korosztály számára nyitva áll. Nem számít, hogy hány éves vagy, lehetsz fiatal vagy idősebb, iskolás vagy dolgozó, bátran jelentkezz hozzánk, hiszen a rugalmas órarend és hosszú nyitvatartásunk lehetővé teszi, hogy bárki a szabad idejének megfelelően tanuljon nálunk. Az oktatási módszerünk sikere a hagyományos tanfolyami és a magántanári oktatás ötvözetének előnyeiben rejlik, mely pozitívan járul hozzá iskolánk megítéléséhez.
Ha csoportban nem tudsz igazán tanulni, de az otthoni autodidakta mód sem visz előrébb, akkor tudd, hogy a MySchool Angol Nyelviskola Debrecenben az a hely, ahol egyénileg, de mégis tanár segítségével tudsz eredményesen előre haladni.

3. Bármilyen céllal is tanulj angolul, mi segítünk azt elérni!

Az iskolánkban a célodnak megfelelő oktatásban részesülsz. Mindegy, hogy épp nyelvvizsgához, külföldi munkához, utazáshoz vagy csak a nyelvtudásod fejlesztése miatt vágsz bele a tanulásba, tanáraink célirányosan és hatékonyan segítenek Neked abban, hogy kihozd magadból a maximumot.

Nyelvi fejlődésedet rendszeres számonkéréssel ellenőrizzük, így nem csak mi, de Te is felmérheted, hogy épp hol tartasz a kitűzött célod elérésében.

 

 

Hogyan zajlik nálunk a beiratkozás?


Ha nem tudod, hogy pontosan milyen szinten van a tudásod vagy hogyan is érdemes elkezdened az angol nyelvtanulást, akkor mi segítünk Neked. Nálunk a beiratkozás személyesen zajlik, hiszen fontosnak tartjuk, hogy megismerjük az aktuális tudásod.

A beiratkozás előfeltétele, hogy jelentkezz be hozzánk! Ezt akár online, akár személyesen felkeresve minket is megteheted. Csupán néhány adatot kell megadnod és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Először is egy teszt megírásával felmérjük, hogy milyen szinten tudod az angolt és ez alapján meg tudjuk határozni, hogy honnan kell kezdened a nyelvtanulást. Ezt a tesztet honlapunkon vagy debreceni nyelviskolánkban is megírhatod. Mindegy, hogy kezdő vagy már haladó szinten vagy, a tanulási lehetőség mindenkinek adott, nem kell másokhoz igazodnod.

Következő lépésként kialakítjuk a saját órarendedet! Személyesen megbeszéljük, egyeztetünk arról, hogy mi a tanulásod célja, ezt mennyi idő alatt szeretnéd elérni, és hogy hetente mennyi időd van nyelvórára járni. Eldöntheted, hogy 2 vagy akár 12 órát szeretnél jönni hetente és mi segítünk meghatározni a számodra legoptimálisabb egyéni tanrendet a célod eléréséhez.

 

angol nyelviskola debrecen szintfelmérő teszt megoldókulccsal


Ha netán kétségek mégis merülnének fel benned, mert nem vagy benne biztos, hogy a MySchool Nyelviskola Debrecen Neked valóban az ideális választás, akkor jelentkezz egy ingyenes próbaóránkra, ahol mindezt akár már 30 perc alatt is kiderítheted.

 

 

Hol zajlik az angol nyelvoktatás?


A MySchool Angol Nyelviskola Debrecen belvárosában, kellemes környezetben biztosítja a diákok számára a nyelvtanulást. A Nagytemplomtól 5 perc sétára, a Hatvan utca 58. szám alatt várjuk minden kedves tanulónkat. Akár kocsival, akár villamossal vagy busszal jössz, könnyen megközelíthetőek vagyunk, és mellettünk ingyenes parkolási lehetőség biztosított.

Iskolánk ismertetőjegye egy jellegzetes, piros, Angliára jellemző telefonfülke, ami az épület előtt foglal helyet, így biztos könnyen megtalálsz majd minket.   
Tantermeink tágas és világos kialakítással, anyanyelvi miliőben teremtenek nyugalmat a hatékony tanulás érdekében. A kerek asztal körül hétköznapi szituációkat életre keltve gyakorolhatod a kommunikációt, fejlesztheted a beszédkészséged.

 

angol nyelviskola debrecen


Ha tanulás közben egy kis felfrissülésre van szükséged, hangulatos és virágos udvarunkon bármikor lazíthatsz egy forró kávé vagy tea mellett, így feltöltődve állhatsz neki újra a további tudás megszerzéséhez.

 

 

Mitől vagyunk mások, mint a többi debreceni nyelviskola?


A nyelviskolánkban Te vagy a legfontosabb, Te vagy a központ és éppen ezért Tőled vagyunk mások. Alkalmazkodva a mindennapok sűrűjéhez, nálunk nem kell felborítanod az eddigi életritmusod, mi igazodunk hozzád!

A MySchool Angol Nyelviskola Debrecen területén lehetőséget ad arra, hogy egy héten akkor gyere órára, amikor Neked az belefér. Hiszen Te állítod össze az órarended, amit akár hétről-hétre is változtathatsz. Nem leszel fix tanfolyamokhoz kötve, amik előre meghatározott időintervallumban vannak megtartva. Itt mindenki egyéni tanrend szerint tanul. Ha bármikor közbe jönne valami vagy megbetegszel, akkor sem maradsz le semmiről, nem kell pótolnod semmit, hiszen az órádat átteheted egy alkalmasabb időpontra.
Ahhoz, hogy elkezdhesd a tanfolyamot, nem kell megvárni, hogy a szükséges létszám összejöjjön, hiszen Te határozod meg, hogy mikor szeretnél kezdeni. Már ma, holnap vagy csak a jövő héten?

 

angol nyelvoktatás debrecen


Az órákon a saját tudás szinteden tudsz haladni, így hatékonyan telik minden tanulásra szánt perced. Nem kell senkihez sem felzárkóznod vagy épp gyengébb szinten tanulnod. Sőt, még csak egy meghatározott szintet sem kell az elejétől kezdened! A tanulást onnan kezdheted, ahol éppen az aktuális tudásod tart. Így semmi sem gátol abban, hogy megvalósítsd azt, amiért jöttél!

Nagy hangsúlyt fektetünk a hatékony tanulásra! Óráink, mint ahogyan azt a mutató is jelzi, 60 percesek. Külön elméleti és külön gyakorlati órák segítenek a fejlődésben. Nincsenek feleslegesen elbeszélt percek, csakis a célirányos haladás!

Amennyiben csak a pénztárcád mond nemet arra, hogy elkezdj fejlődni az angol tudásodban, úgy erre is megoldást nyújtunk Neked! A tandíjat akár havi részletekben is fizetheted, így nem lesz megterhelő az egy összegben történő fizetés. Mindemellett az állandó kedvezményeink egyikével is van lehetőséged élni, amelyek 5 000 és 10 000 Ft mínuszt jelent a bérlet árából!

 

 

Elvesztél a nyelviskolák ajánlataiban? Megértjük, hidd el nem veled van a probléma! Vedd fel velünk a kapcsolatot, és segítünk összegezni ismereteidet a nyelvvizsgákkal, és a nyelvtanfolyamokkal kapcsolatosan, hogy a hozzád leginkább illő megoldást választhasd a tanuláshoz!


MySchool Nyelviskola Debrecen

Hívj minket: +36 30 959 1661 vagy 

Írj nekünk: angol@angolnyelviskola-debrecen.hu