Menü
+36 30 959 1661
angol@angolnyelviskola-debrecen.hu
4025 Debrecen, Hatvan u. 58

Magántanári oktatás

angol magántanár debrecen nyelviskolánk erre is lehetőséget kínál


Ha nincs időd hosszabb tanfolyamra járni, de szeretnél angolt tanulni, viszont az otthoni autodidakta tanulással sehogy sem jutsz egyről a kettőre, akkor nálunk lehetőséged van arra, hogy magántanári oktatásban részesülj! Angol tanár Debrecen városában, a MySchool Angol nyelviskolánál is fogadható!


Kiknek ajánljuk?


A magántanár általi angol oktatást megfelelő lehet számodra, ha:

 

 

angol tanár debrecen nagy tapasztalattal

Ha úgy érzed, hogy Te is inkább négyszemközt tudsz a legjobban tanulni, akkor a MySchool Angol nyelviskola Téged is vár! Angol magántanár Debrecen szívében!

 

Milyen előnyei vannak a magántanári oktatásnak?  Szakképzett angol magántanár Debrecen belvárosában!


A magánórákon a figyelem 100%-ban rád irányul, így egy tanóra minden egyes perce csak rólad fog majd szólni. Az anyaggal a saját tempód és aktuális tudásod szerint tudsz haladni és csak azt tanulod, amire szükséged van, így nem kell izgulni, hogy lemaradsz a csoporttól, valaki hátráltat vagy esetleg nem megfelelő ütemben fejlődtök együtt. Ha eddig már előre szorongással töltött el az, hogy egy csoportban nem mertél kérdezni, vagy szólni, ha nem értesz valamit, akkor ez nálunk most teljesen megszűnik! Ne félj kérdezni, hiszen senki más nem fogja hallani csak a melletted helyet foglaló angol tanár, aki a legnagyobb türelemmel, tárt karokkal várja majd bármilyen felmerülő kérdésed/kétséged! Amit nem értesz, akár többször is átbeszélitek, hiszen teljes mértékben veled foglalkozunk. Az órák alatt nem vonja el semmi és senki sem a figyelmed, nem frusztrál más emberek jelenléte, így kellőképpen tudsz majd koncentrálni a csakis Rád szabott feladatokra. Több műszakban dolgozol, későn végzel az iskolában, vagy a szabadidőben még más szakköröket, sporttevékenységeket is be kell szorítanod a napodba? Nálunk ez sem probléma, hiszen a Te időbeosztásodhoz alkalmazkodunk. Hetente tanulhatsz 1 napot, vagy vehetsz órákat akár naponta is! Sőt, az óráidat is te állíthatod össze, így egy hagyományos iskolával ellentétben itt nem készre kapott órarend vár majd, hanem a saját igényeid és időd szerint TE fogod megálmodni!

 

Mit tanulhatsz magándiákként?


Attól függően, hogy milyen célból tanulsz, milyen igényeid vannak vagy épp mi az, amire hangsúlyt kell fektetni, úgy tervezzük meg és állítjuk össze a Te tanfolyamodat. Csak mondd el nekünk bátran, hogy mit szeretnél elérni és körülbelül mennyi idő alatt, mi pedig minden erőnkkel azon leszünk, hogy a lehető leghatékonyabb és legrövidebb úton segítünk majd megvalósítani az elképzeléseidet! Hiszen egy kiváló angol tanár Debrecen városában segít majd felkészülni ÁLMAID eléréséhez!


angol tanár debrecen belvárosában a MySchoolnál

Tanulópartnerrel könnyebben menne? Miért is ne?! Hozd el nyugodt szívvel a barátodat/barátnődet! Angol magántanár Debrecen belvárosában, a legrugalmasabb nyelviskolában!


A magánórán speciálisan:

 

Párban szeretnétek angol tanulni? Semmi akadálya!


Régóta tervezitek a közös tanulást, de eddig még nem találtátok meg a módját, hogy hogyan tudjátok ezt véghezvinni?! Nálunk még ez sem akadály! Tudtad, hogy van lehetőséged akár egy barátoddal/barátnőddel magántanulóvá válni a MySchool debreceni nyelviskolában? Ketten, közös erővel talán még könnyebb is lesz az angoltudásotok fejlesztése, hiszen egymást motiválva és „előre húzva” az angol nyelv tanulása is pofonegyszerű lesz majd! A magánórákat igény szerint, az időbeosztásotoknak megfelelően bármikor elkezdhetitek, annyi órában, amennyire szükségetek lesz a kitűzött cél elérése szempontjából!

 

Olvasd el mit mondtak korábbi diákjaink a MySchool Nyelviskolával kapcsolatos élményeikről:


angol nyelvtanár debrecen olcsó angol tanárangol magántanár debrecen

 

Tanulj egyedül, vagy barátoddal/barátnőddel, nálunk biztos, hogy a legbiztosabb kezekben vagy(tok)! Ismerd meg iskolánkat és módszereinket egy ingyenes személyes tanácsadás keretében, és lépj egyet a magabiztosabb angoltudásod felé!

Hívj minket: +36 30 959 1661 vagy 
Írj nekünk: angol@angolnyelviskola-debrecen.hu