Menü
+36 30 959 1661
angol@angolnyelviskola-debrecen.hu
4025 Debrecen, Hatvan u. 58

Magántanári oktatás

Ha nincs időd hosszabb tanfolyamra járni, de szeretnél angolt tanulni, viszont az otthoni autodidakta tanulással sehogy sem jutsz egyről a kettőre, akkor nálunk lehetőséged van arra, hogy magántanári oktatásban részesülj!


Kiknek ajánljuk?

A magántanár általi angol oktatást megfelelő lehet számodra, ha:

angol tanár debrecen

Milyen előnyei vannak a magántanári oktatásnak?  

A magánórákon a figyelem 100%-ban rád irányul. Az anyaggal a saját tempód és aktuális tudásod szerint tudsz haladni és csak azt tanulod, amire szükséged van. Amit nem értesz, akár többször is átbeszélitek, hiszen teljes mértékben veled foglalkozunk. Az órák alatt nem vonja el semmi és senki sem a figyelmed, nem frusztrál más emberek jelenléte. A Te időbeosztásodhoz alkalmazkodunk. Hetente tanulhatsz 1 napot, vagy vehetsz órákat akár naponta is! Sőt, az óráidat is te állíthatod össze!

 

Mit tanulhatsz magándiákként?

Attól függően, hogy milyen célból tanulsz, milyen igényeid vannak vagy épp mi az, amire hangsúlyt kell fektetni, úgy tervezzük meg és állítjuk össze a Te tanfolyamodat.


A magánórán speciálisan:

 

Párban szeretnétek angol tanulni? Semmi akadálya!

Tudtad, hogy van lehetőséged akár egy barátoddal/barátnőddel magántanulóvá válni a MySchool debreceni nyelviskolában? Ketten, közös erővel talán még könnyebb is lesz az angoltudásotok fejlesztése! A magánórákat igény szerint, az időbeosztásotoknak megfelelően bármikor elkezdhetitek, annyi órában, amennyire szükségetek lesz a kitűzött cél elérése szempontjából!

 

Olvasd el mit mondtak korábbi diákjaink a MySchool Nyelviskolával kapcsolatos élményeikről:


angol nyelvtanár debrecen olcsó angol tanárangol magántanár debrecen

 

Tanulj egyedül, vagy barátoddal/barátnőddel, nálunk biztos, hogy a legbiztosabb kezekben vagy(tok)! Ismerd meg iskolánkat és módszereinket egy ingyenes személyes tanácsadás keretében, és lépj egyet a magabiztosabb angoltudásod felé!

Hívj minket: +36 30 959 1661 vagy 
Írj nekünk: angol@angolnyelviskola-debrecen.hu