Menü
+36 30 959 1661
angol@angolnyelviskola-debrecen.hu
4025 Debrecen, Hatvan u. 58

LCCI nyelvvizsga

Ha a nyelvtanulás során a nyelvi készségeidben eléred a kitűzött szintet (alap,-közép,-felső), nincs más tennivalód, mint a választott LCC típusú nyelvvizsgára célirányosan felkészülni. Itt tanulhatod meg azt a sok technikát, fortélyt, trükköt, amely a SIKERES nyelvvizsgához kell, de nem feltétlenül a nyelvtudáson múlik. A nyelvvizsgáztató tanáraink, nyelvvizsgázó tanulóink sok száz nyelvvizsga tapasztalatára, leggyakrabban elkövetett hibáira, típusfeladatok buktatóira építve megtanítjuk, neked hogyan lehet leghatékonyabban, legjobb időbeosztással SIKERESEN vizsgázni.

Az egyik „legszerethetőbb” az üzleti nyelvvizsga, témakörei még azok számára is könnyen befogadhatóak, akik nem feltétlenül jártasak az üzleti életben. PL az írásbeli része sajátos, a szövegértési feladat az íráskészséggel kombinált; egy rövidebb szövegrészlet értelmezése után kell a témát valamilyen írásos formában átdolgozni, pl. újságcikket írni belőle, egy hirdetéssé átalakítani vagy akár egy beszámolót készíteni a „főnökünk” számára. Minden feladattípust megtanítunk, tudunk biztosítani részletes megoldási útmutatót és rengeteg gyakorló feladatot, megoldási mintával.

A szóbeli tételeket együtt dolgozzuk ki. Tanári segítséggel a prezentációhoz és a szituációs feladathoz szükséges szakmai szókincset és az improvizációs készséget fejlesztjük a legmagasabb szintre

  1. Az egyik „legszerethetőbb” üzleti nyelvvizsga, témakörei még azok számára is könnyen befogadhatóak, akik nem feltétlenül jártasak az üzleti életben.

  2. Az írásbeli része sajátos, a szövegértési feladat az íráskészséggel kombinált; egy rövidebb szövegrészlet értelmezése után kell a témát valamilyen írásos formában átdolgozni, pl. újságcikket írni belőle, egy hirdetéssé átalakítani vagy akár egy beszámolót készíteni a „főnökünk” számára. Minden feladattípust megtanítunk, tudunk biztosítani részletes megoldási útmutatót és rengeteg gyakorló feladatot, megoldási mintával.

  3. A szóbeli tételeket együtt dolgozzátok ki. Tanári segítséggel a prezentációhoz és a szituációs feladathoz szükséges szakmai szókincset és az improvizációs készséget fejlesztjük a legmagasabb szintre.Az LCCI nyelvvizsgáról

Akkor válaszd az LCCI nyelvvizsgát, ha elsősorban az üzleti életben vagy a munkád során használod az angol nyelvet, illetve ezeken a területeken várnak tőled egy üzleti angol nyelvből szerzett bizonyítványt.

Ezt a vizsgát ajánljuk neked, ha egy államilag és nemzetközileg egyaránt elismert, színvonalas szakmai nyelvvizsgát keresel.

A vizsga egynyelvű (azaz fordítási feladat nélküli), és továbbtanuláshoz, diploma megszerzéséhez, itthoni és külföldi munkavállaláshoz egyaránt elfogadott. Alap-, közép- és felsőfokon is letehető.

A vizsgák gyakorlat-orientáltak; azaz használható tudást mérnek a valós üzleti életből vett feladatokkal. Azokat a képességeket kérik számon, amelyeket a munkaadók is keresnek, tehát a felkészülés során megszerzett készségeidet a későbbiekben is kamatoztathatod.

Fontos tudnod: magyar bizonyítványt csak akkor szerezhetsz, ha a vizsgán legalább 60%-os eredményt értél el összesen (ezt vedd figyelembe pl. diplomád megszerzésénél!), nemzetközi bizonyítványt viszont már 50%-os eredménytől is kapsz.

A részletes vizsgaszabályzatról tájékozódhatsz például az alábbi linken:

http://lcci.hu/hun/wp-content/uploads/LCCI-vizsgaszabályzat-2018.pdf

 

 

<< Vissza