Menü
+36 30 959 1661
angol@angolnyelviskola-debrecen.hu
4025 Debrecen, Hatvan u. 58

Language cert nyelvvizsga

A Myschool angol nyelviskolában nem csak a családias és nyugodt légkörről, a rugalmas órarendről és a kiváló nyelvtanárokról gondoskodunk, de a különböző nyelvvizsgák próbafeladatainak begyakorlásáról is, hogy ha már élesben ott leszel a tollal a kezedben, akkor se érjen meglepetés! A LanguageCert nyelvvizsga típusfeladatait alaposan, de mégis játékos módon gyakorolhatod be, hogy a lehető legfelkészültebben ülhess be a nyelvvizsga szóbeli, írásbeli vagy komplex részeire, a többi meg már csak Rajtad múlik!

Olyan trükkökkel és praktikákkal fogunk felvértezni, hogy még a leghajmeresztőbb szituációban is villámgyorsan, és olyan könnyedén tudj reagálni, mintha csak a kisujjadban lenne az egész vizsgasor! Ezen felül korszerű oktatási segédanyagokkal, kiváló nyelvtanárokkal, kiértékelt próbanyelvvizsgával és Debrecen legrugalmasabb órarendjével szeretnénk segíteni a SIKERES LanguageCert nyelvvizsga megszerzésében! A nyelvvizsgáztató tanáraink sok éves tapasztalattal és megannyi nyelvvizsgára felkészítéssel a hátuk mögött, a LanguageCert nyelvvizsga során elkövetett leggyakoribb hibákra is felhívják majd a figyelmet, és a legkézenfekvőbb fortélyok átadásával, hatékonyan készítenek fel a SIKERES nyelvvizsgára!

A LanguageCert nyelvvizsga megszerzésével garantáltan nem fogsz melléfogni!

A LanguageCert nyelvvizsga megszerzésével szinte biztos kezekben tudhatod jövődet, legyen szó az egyetemi felvételi során a pontok beszámításáról, külföldi továbbtanulásról- vagy munkavállalásról, de akár jövőbeli karriered dédelgetéséről is! A LanguageCert nyelvvizsga vélemények alapján, elsősorban azoknak ajánljuk ezt a nyelvvizsgát, akik teljesen ésszerű, logikus és a mindennapi életben is előforduló témákkal, az ahhoz kapcsolódó szókinccsel és szituációs feladatokkal szeretnék találkozni. Mivel ez a fajta nyelvvizsga az egyszerűségre törekszik, így központi eleme a gyakorlati nyelvtudás tesztelése, más egyéb nyelvvizsgákkal ellentétben (pl. Origó nyelvvizsga, ahol leginkább a nyelvtanban kell nagyon otthon lenned). Ha szeretnél magabiztosan kommunikálni még a leghétköznapibb témákban is, vagy ha külföldön tervezed a tanulmányaid kiterjesztését, és egy olyan nyelvvizsga birtokába szeretnél jutni, amellyel bárhol megállhatod a helyedet a későbbi életben, akkor a LanguageCert nyelvvizsga vélemények alapján, ez a típus lehet Nálad a befutó!

Mivel egy államilag és nemzetközileg is elismert nyelvvizsgáról beszélünk, így ennek fényében a vizsga nyelve egynyelvű lesz, hogy véletlenül se kavarodj bele a két különböző nyelvbe, és biztosan kapásból ráálljon az elméd az angol használatára. A szókincs, ezzel együtt pedig a szavak magolása nem igazán az erősséged? A LanguageCert nyelvvizsga egyik legnagyobb előnye, hogy sok más nyelvvizsgával ellentétben, itt bátran magaddal hozhatod egynyelvű szótáradat, és amikor csak szükségesnek érzed, fellapozhatod egy ismeretlen szó láttán, vagy a már nyelved hegyén lévő szó pontos kifejezése kapcsán is.


LanguageCert nyelvvizsga vélemények szerint jó választás mindenkinek
 A LanguageCert nyelvvizsga vélemények alapján egy nemzetközileg is elfogadott, a való életben is teljes mértékben hasznosítható nyelvvizsga birtokába kerülhetsz!

Hogyan fogunk felkészíteni a sikeres LanguageCert nyelvvizsga megszerzésére?

1. A vizsga szóbeli része: A jellemzően nagy hangsúlyt fektet a hétköznapi életben is nagyon gyakran előforduló, kommunikatív nyelvtudás mérésére. Pontosan ezért, töviről-hegyire átbogarásszuk a lehetséges szóbeli témaköröket, majd közösen kidolgozzuk, annak érdekében, hogy olyan szintre tudj felkészülni, hogy még a legpikánsabb kérdésekre is rutinszerűen tudj majd válaszolni. A bemelegítő kérdésekben előfordulhat, hogy nemes egyszerűséggel egy nevet, vagy egy szót kell majd lebetűznöd, és bár igaz ez egy apróságnak tűnhet, a helyes kiejtés megtanulására is figyelmet fordítunk. A LanguageCert nyelvvizsga fő központi eleme a való életben is felbukkanó hétköznapi szituációk, mellyel a vizsgáztatók azt modellezik, hogy rendelkezünk-e megfelelő interakcióval a társadalmi érintkezések során, így a Myschool angol nyelviskolában nagyon sokat fogjuk a társalgást gyakorolni. Tudd, hogy a LanguageCert nyelvvizsga során sokat számít egyéni véleményed, így olyan feladatokban is meg kell magad méretni, ahol a saját véleményedet kell kifejteni egy adott állításról, ehhez pedig megtanítunk a szép, választékos beszédre és a nyelvtanilag helyes mondatok megfogalmazására. A téma prezentálása során pedig arra fogunk felkészíteni, hogy képes legyél 2 percben összefüggően, folyékonyan beszélni.

2.  A vizsga hallott szövegértés része: Sokan mumusként emlegetik a nyelvvizsgák magnóhallgatási feladatait, hiszen itt például egy írásbeli feladatsorral ellentétben, sokkal kevesebb időd van résen lenni és átgondolni a válaszaidat. A LanguageCert nyelvvizsga során minden feladatot kétszer fogsz tudni meghallgatni, így ne ijedj meg, ha elsőre nem értettél meg mindent, van lehetőséged másodjára is fülelni. A vizsgafelkészítések során sokat fogunk hallgatni olyan párbeszédeket, ahol két ember között hétköznapi dialektusok folynak, így nem okoz majd nagy gondot rövid beszélgetések kontextusának és jelentésének megértése, illetve annak felderítése, hogy a két ember között milyen kapcsolat lehet, és mik a beszélgetőpartnerek szerepei, funkciói. A magnóhallgatás során rövid, feleletválasztós kérdésekkel is fogsz találkozni, így a felkészítés során meg fogunk arra tanítani, hogy kisebb-nagyobb hangvételű szövegeknél is képes legyél a lényeget leszűrni, a kulcsinformációkat kihalászni és leginkább azokra fókuszálni a válaszok megadásánál.

3. A vizsga írásbeli része: A LanguageCert nyelvvizsga során, sok más egyéb nyelvvizsgával ellentétben, nem a kőkemény nyelvtanra hajtanak rá, és nem is kell több oldalas fordítási feladatokban vért izzadnod, hanem sokkal inkább az adott típusú szövegek, szituációk tartalmának megértésére, a lényeg kiragadására kíváncsiak a vizsgáztatók. Éppen ezért a felkészítés során nagyon sok féle típusfeladatot fogunk közösen megoldani. A szövegértési feladatoknál megtanítunk arra, hogy mire hegyezd ki a fókuszt és hogyan ragadd meg a lényeget, emellett feleletválasztós teszteket is fogunk gyakorolni, ahol a gondolatok részletesen megértésén lesz a hangsúly. Sikeresen felkészítünk az olyan egyszerűnek tűnő, ámbár trükkösebb feladatokra is, mint a hiányos szöveg kiegészítése vagy a rövid szövegek kérdésekkel való párosítása, ahol szintén azt fogjuk Neked megmutatni, hogy hogyan lásd át és értsd meg könnyedén a jelentés szövegbeli felépítését, és hogyan tudd helyesen értelmezni a szövegekben szereplő vélemények és hozzáállások mondandóját, na és persze hogyan oldd meg a feladatokat a lehető legrövidebb idő alatt. A rövid fogalmazások és baráti levelek megírásához pedig speciális kifejezésekkel és egyéni praktikákkal készültünk a tarsolyunkban.

Nem érzed még magad elég késznek a LanguageCert nyelvvizsga megugrására vagy egyszerűen csak lemaradtál volna a legutóbbi alkalomról? Ne aggódj! A LanguageCert nyelvvizsga vizsgaidőpontjai elég sűrűn foglalnak helyet a naptárban, ami azt jelenti, hogy a vizsgaidőpontok az év hat hónapjában állnak rendelkezésedre! Egészen pontosan februárban, márciusban, májusban, szeptemberben, októberben és decemberben szerezheted meg álmaid nyelvvizsgáját!


Language Cert:

 


 

<< Vissza