Menü
+36 30 959 1661
angol@angolnyelviskola-debrecen.hu
4025 Debrecen, Hatvan u. 58

Képzés cégeknek

Fejlessze üzleti nyelvtudását a My Schoollal!


Önnek is fontos cége vagy saját egyéni fejlődése? Szeretne versenyben maradni a munka világában? Ehhez alapszükséglet az üzleti angoltudás, amire segítünk felkészíteni Önt vagy kollégáit!

Az üzleti szférában nem elég az általános, hétköznapi angol használata, ezért az üzleti angol kurzust ajánljuk minden olyan informatikában, kereskedelemben, vendéglátásban, ipar területén, pénzügyben, stb. dolgozó személynek, akik szakmájukban profik akarnak lenni. Akár csoportban nagy cégek számára, akár kis- és közép vállalkozásoknak, de egyénileg történő felkészülésben is lehetőséget biztosítunk.

 

angol nyelvi képzés cégeknek

 

 

Mit tanulhat a My Schoolban?   


Üzleti tanfolyamunk tematikája a munka területén, azon belül is az adott szakmára jellemző gyakran használatos kifejezéseken, gazdasági szókincsen, nyelvtani ismereteken és a szituációs gyakorlatokon alapszik. Ezzel magas színvonalú, szofisztikált, szakmai angol kommunikációs képességet szerezhet.

Megismeri és elsajátítja azokat a készségeket, amelyek segítik a munkája sikeres teljesítésében, mint pl.

 

Milyen előnyökkel élhet az iskolánkban?   


Mint cégvezetőnek hasznos, hogy alkalmazottainak az üzleti nyelvi készségeit fejlessze. A My School rugalmas és hatékony kurzusán a kollégái tanítása igénye szerint zajlik. Lehetőség van arra, hogy az Ön cégénél, házon belül vagy a munkahelyi légkör helyett anyanyelvi környezetünkben történjen az oktatás, ezzel kizárva minden lehetséges zavaró tényezőt.

A munkatársakat egyéni tudásuknak megfelelően képezzük, így nem kell másokhoz alkalmazkodniuk. Akár csoportosan, de akár egyénenként is tanulhatnak nálunk, így nem kell egyszerre nélkülözni a szükséges embereit. Elfoglaltsága miatt, szükség szerint a tanfolyam megszervezését Ön helyett elvégezzük, hogy ezzel se kelljen foglalkoznia.

Mint egyénnek, munkájának megfelelő, személyre szabott tanrendet állítunk össze. Attól függően, hogy mi a tanulás célja lehetőség van az aktuális tudás szinten tartására vagy bővítésére, az üzleti nyelvezet elsajátítására. A rugalmas időbeosztásunkban reggel 8:00-tól este 20:00-ig van lehetőség órára járni, így munka mellett is kényelmesen tanulhat. Nem kell más tanulókkal felvenni a versenyt, hiszen az oktatás egyénileg, saját tudása és haladási tempója szerint történik.

 

céges angol nyelvoktatás árak

 

 

Mi szükséges az üzleti angol tanfolyam megkezdéséhez?


Az üzleti nyelv elsajátításához szükséges egy alapfokú nyelvtudás, amire lehet építkezni. Ha nem tudja, hogy Ön vagy kollégái milyen szintű angol tudással rendelkeznek, akkor a tanfolyam megkezdése előtt javasoljuk a tudásteszt kitöltését. Erre online vagy személyesen a MySchool Nyelviskolában is van lehetőség, de igény esetén kimegyünk az Ön cégéhez és házon belül mérjük fel kollégái tudását. Adott esetben a hiányzó alap nyelvtudás egy alapozó tanfolyamunk segítségével megszerezhető, ezzel már tovább tudnak lépni az üzleti szintre.

Az üzleti angol nyelvtanfolyam árak egyénileg alakulnak. A tudásteszt kiértékelése után mindenkinek, az egyéni szintjének megfelelő kurzus szerint tudunk végleges árajánlatot adni. Ezzel vagy más kérdéssel kapcsolatban egy személyes, kötetlen konzultáció során állunk a rendelkezésére.

A biztos angol nyelvtudás a 21.században már alapfeltétele az üzleti életben való sikeres érvényesülésnek! Zárkóztassa fel cégét és kollégáit a legújabb nyelvi elvárásokhoz, és bontakoztassák ki együtt tehetségüket a folyton változó piaci környezet ellenére!

 

 

Keressen meg bennünket bizalommal!

Hívjon minket: +36 30 959 1661 vagy
Írjon nekünk: angol@angolnyelviskola-debrecen.hu