Menü
+36 30 959 1661
angol@angolnyelviskola-debrecen.hu
4025 Debrecen, Hatvan u. 58
Jelentkezés próbaórára
Jelentkezés próbaórára

Próbaóra

Biztosra szeretnél menni, hogy a számodra legmegfelelőbb nyelviskolát választod? Megértünk! Ismerj meg minket egy ingyenes próbaórán keresztül!


A számtalan nyelviskola közül nehezen tudsz választani? Nem tudod, hogy melyik számodra a legalkalmasabb? Mielőtt kifizetnéd a tanfolyam árát, szeretnéd tudni, hogy milyen a légkör a nyelviskolában? Erről eddig csak az interneten leírt információk vagy maximum az ismerősök tapasztalatai adhattak számodra egy képet, de nálunk nem kell ettől tartanod! Mi nem árulunk zsákba macskát! Eddig csak a honlapokon leírt, jól csengő reklámszövegekből tájékozódtál? Ha az ilyesmik nem győznek meg, érdemes személyesen kipróbálnod a leírtakat!

 

A MySchool Nyelviskola Debrecenben lehetőséget adunk arra, hogy mindenféle kötelezettség nélkül megnézz egy próbaórát, hogy megtapasztalhasd, mire is számíthatsz nálunk, amíg itt tanulsz. 


angol tanfolyam próbaóra

 

Hogyan tudsz részt venni egy próbaórán?

Nagyon egyszerűen! Mindössze pár kattintással egy rövidke jelentkezési lapot kell kitöltened a lap alján.Töltsd ki a jelentkezési lapot, ezután munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot és egyeztettek a további teendőkről.

 

Hogyan zajlik egy próbaóra?

Itt sem dobunk be egyből a mély vízbe! Mielőtt részt vennél a próbaórán, javasoljuk, hogy bizonyosodj meg jelenlegi angoltudásod szintjéről egy tudásteszt segítségével! A tudástesztet online is könnyedén ki tudod tölteni pár perc alatt a honlapunkon keresztül, csak kattints ide. Az itt megadott elérhetőségeiden munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot, és egyeztetünk egy számodra alkalmas időpontot a próbaórát illetően. A rövid személyes konzultáció után, a szintednek megfelelő kommunikációs órába nyerhetsz betekintést, melybe, ha van kedved, aktívan be is kapcsolódhatsz, de ez természetesen nem kötelező-lehetsz csak csendes megfigyelő is!

 

Meddig tart a próbaóra?

Egy óra 60-120 percig tart, de ha nincs ennyi időd, úgy akár 30 perc után ki is jöhetsz a próbaóráról. Ennyi idő alatt biztosan fel tudod mérni a munkamódszereinket, az iskolában uralkodó hangulatot, és a legfontosabbat: hogy szeretnél-e velünk közösen együttműködni angoltudásod fejlesztése érdekében! Tanáraink természetesen a próbaóra előtt, és után is mindenben a segítségedre lesznek, így ha bármi kérdésed merülne fel, nyugodtan fordulhatsz hozzájuk!

 

Mindezt kellemes környezetben, ingyenesen és minden kötelezettség nélkül kipróbálhatod a MySchool Nyelviskolában! Készen állsz? Akkor töltsd ki a Próbaóra jelentkezési lapot!Jelentkezés próbaórára
  • Rugalmas időbeosztás
  • Bármikor csatlakozhatsz
  • Egyéni tempó!
Töltsd ki a jelentkezési lapot és hamarosan visszahívunk.
Érdeklődés célja
Tanulás célja
Tanfolyam kezdete
A Küldés gombra való kattintással elfogadod adataid továbbítását a(z) MySchool, az angol nyelviskola Debrecen számára, amely vállalja, hogy azokat saját adatvédelmi szabályzatának, illetve az alábbi feltételeknek megfelelően használja.
Az általad megadott e-mail címet és telefonszámot a MySchool az angol nyelviskola Debrecen ingyenes próbaórára való regisztráláshoz használja fel.
Nem adja el, nem kereskedik és más módon sem adja ki kívülálló személyeknek a személyazonosításra alkalmas információkat.
Az ingyenes próbaórára való jelentkezés kötelezettséget nem von maga után.