Menü
+36 30 959 1661
angol@angolnyelviskola-debrecen.hu
4025 Debrecen, Hatvan u. 58

Euroexam nyelvvizsga

Ha a nyelvtanulás során a nyelvi készségeidben eléred a kitűzött szintet (alap,-közép,-felső), nincs más tennivalód, mint a választott EURO típusú nyelvvizsgára célirányosan felkészülni. Itt tanulhatod meg azt a sok technikát, fortélyt, trükköt, amely a SIKERES nyelvvizsgához kell, de nem feltétlenül a nyelvtudáson múlik. A nyelvvizsgáztató tanáraink, nyelvvizsgázó tanulóink sok száz nyelvvizsga tapasztalatára, leggyakrabban elkövetett hibáira, típusfeladatok buktatóira építve megtanítjuk, neked hogyan lehet leghatékonyabban, legjobb időbeosztással SIKERESEN vizsgázni.

  1. A szóbeli vizsgára való felkészülés során külön figyelmet fordítunk arra, hogy a szituációs feladatot gyakoroltassuk, mivel sokan ettől a feladattól félnek a legjobban. Ha már van párod, akivel vizsgázni szeretnél, akkor kurzuson már együtt gyakorolhattok, ha nincs mi találunk neked.

  2. Az írásbelire sok-sok külön anyagot biztosítunk a levél, illetve fogalmazás megírásához. Megmutatjuk hogyan lehet helyesen és sikeresen megírni egy hivatalos levelet, esszét vagy cikket.

  3. Nagyon fontos az olvasásértésre történő felkészülés.Tippeket adunk arra, hogyan lehet a leghatékonyabban, a legrövidebb idő alatt megcsinálni a három szövegértés feladatot úgy, hogy a szótárazás is beleférjen, és megtaláld a fontos információkat, melyekkel megválaszolhatod a kérdéseket.

 

 

<< Vissza