Menü
+36 30 959 1661
angol@angolnyelviskola-debrecen.hu
4025 Debrecen, Hatvan u. 58

Érettségire felkészítő

Közeleg az érettségi és úgy érzed nem vagy eléggé felkészült? Hiába tanulod már évek óta, de nehezebben boldogulsz az angollal, mint a többiek? Emelt szinten szeretnéd megszerezni az angol érettségit? Ne ess kétségbe! Iskolánkban minden segítséget megkapsz, hogy egy közép-vagy emelt szintű angol nyelvű érettségin minél jobb eredményt érj el! 


Félsz, hogy nem elég a tudásod az érettségihez? Segítünk felmérni az angoltudásodat!

Ha esetleg nem tudod eldönteni, hogy épp milyen szinten van az angol nyelv ismereted, akkor töltsd ki a online tudástesztünket, ami segítségedre lesz ennek felmérésében. A honlapunkon kitöltött 30 kérdéses tesztet rövid időn belül kiértékeljük és értesítünk Téged az eredményről! Vagyis arról, hogy a végső pontszám alapján magabiztosan nekivághatsz-e az érettséginek, (?) vagy esetleg szükséged lesz még egy kis tanulásra a nagy megmérettetés előtt! 

Kattints a képre a tesztért! angol érettségi felkészítő
(kattints a képre a tesztért!)


Nem vagy megelégedve a kapott eredménnyel? 
Semmi gond!
Vegyél részt az angol érettségi felkészítő, rád szabott tanfolyamunkon, mert:


  1. Felderítjük, és javítjuk az angol tanulmányaidban az esetlegesen rosszul rögzült nyelvtani szabályokat. 
  2. Barátságos környezetben, felesleges izgalmak nélkül tanulhatsz nálunk, valóban használható tudást kapsz!
  3. Saját időbeosztásod szerint annyiszor jöhetsz hozzánk egy héten, ahányszor az iskola és/vagy diákmunka melletti tevékenységeid megengedik!
  4. Akár már holnap elkezdheted a rád szabott érettségi felkészítő tanfolyamodat, nem kell csoportindulásra várnod!
  5. Az érettségi pontszáma megszabja, hogy melyik egyetemen/főiskolán folytathatod a tanulmányaidat, ezért megéri az extra tanulás, nem igaz?! Mi azért vagyunk, hogy segítsünk neked elérni a kitűzött céljaid!Hogyan készítünk fel a sikeres érettségi vizsgára?

A My School Nyelviskola Debrecenben a hatékony felkészülés érdekében külön elméleti és külön kommunikációs órán szerezheted meg az érettségihez szükséges tudást. Az elméleti órák során fejlesztjük a szókincsedet, átismételjük az igeidőket, nyelvtani szabályokat, valamint megismered és gyakorlod az érettségi típusfeladatait. A kommunikációs órákon átvesszük a szóbeli témaköröket. Átbeszéljük és gyakoroljuk ezeket, hogy minden témáról választékosan tudj majd beszélni. 


my school angol érettségi felkészítő a sikeres nyelvvizsgához


Mikor érdemes elkezdeni az érettségire felkészítő tanfolyamot?

A kurzusra érdemes idejében beiratkozni, hogy legyen bőven időd a saját tempódban felkészülni. A kezdés időpontját Te határozod meg! Célszerű átgondolni, hogy mennyi szabadidőd van ezzel foglalkozni, suli mellett mennyi órára tudsz eljönni egy héten? Ha nem tudod eldönteni, hány tanórára lenne szükséged a kitűzött érettségi eredmény elérése érdekében, akkor gyere egy el hozzánk egy konzultációra, ahol megbeszéljük a Te felkészülésed leghatékonyabb alternatíváit!

 

Olvasd el, mit mondtak korábbi diákjaink a nálunk töltött időről! Fekete Hanna vélemén angol érettségi felkészítőSzabó Rebeka Debrecen sikeres angol érettségi felkészítőSzegedi Judita nyelvvizsga elsőre sikerült, köszönhetően az angol érettségi felkésztőnek

Szerezd meg az egyetemi/főiskolai bekerüléshez szükséges többlet pontjaidat, alapozd meg a nyelvvizsga megszerzéséhez vezető utadat, hogy a diploma megszerzése már ne ezen a bizonyítványon múljon!
Hívj minket: +36 30 959 1661 vagy 
Írj nekünk: angol@angolnyelviskola-debrecen.hu