Menü
+36 30 959 1661
angol@angolnyelviskola-debrecen.hu
4025 Debrecen, Hatvan u. 58

Érettségire felkészítő

Közeleg az érettségi és úgy érzed nem vagy eléggé felkészült? Hiába tanulod már évek óta, de nehezebben boldogulsz az angollal, mint a többiek? Emelt szinten szeretnéd megszerezni az angol érettségit? Ne ess kétségbe! Iskolánkban minden segítséget megkapsz, hogy egy közép-vagy emelt szintű angol nyelvű érettségin minél jobb eredményt érj el!

Tudjuk, hogy már nagyon nehéz az a bizonyos iskolatáska, és az angol érettségi első ránézésre még egy plusz tehernek tűnik a katonásan felsorakozó többi érettségi tantárgy mellett, de most ne add még fel! Ha ezeket a sorokat olvasod, akkor valószínűleg nem véletlen: van még időd egy gyors angol érettségi felkészítő tanfolyamon részt venni!


Félsz, hogy nem elég a tudásod az érettségihez? Segítünk felmérni az angoltudásodat!

Ha esetleg nem tudod eldönteni, hogy épp milyen szinten van az angol nyelv ismereted, és szeretnél erről megbizonyosodni minél előbb, akkor töltsd ki az ingyenes online tudástesztünket, ami segítségedre lesz ennek felmérésében. A honlapunkon kitöltött 30 kérdéses tesztet rövid időn belül kiértékeljük és értesítünk Téged az eredményről! Nyugi, csak semmi stressz! Csak Te, egy finom forró ital és pár kattintás! Az eredményről pedig csak Te fogsz tudni! Vagyis arról, hogy a végső pontszám alapján magabiztosan nekivághatsz-e az érettséginek, (?) vagy esetleg szükséged lesz még egy kis tanulásra a nagy megmérettetés előtt! 

Kattints a képre a tesztért! angol érettségi felkészítő
(kattints a képre a tesztért!)


Nem vagy megelégedve a kapott eredménnyel? 
Semmi gond!
Vegyél részt az angol érettségi felkészítő, rád szabott tanfolyamunkon, mert:


  1. Felderítjük, és javítjuk az angol tanulmányaidban az esetlegesen rosszul rögzült nyelvtani szabályokat. Igen! Mondj nyugodtan búcsút a korábban hibásan bevésődött nyelvtannak, a rosszul használt kifejezéseknek vagy a „furcsán hangzó” kiejtéseknek, és engedj teret a megfelelő tudás befogadására!
  2. Barátságos környezetben, felesleges izgalmak nélkül tanulhatsz nálunk, valóban használható tudást kapsz! Mi aztán tudjuk mi fán terem az angol érettségi! A legtutibb fortélyokkal a tarsolyunkban, az évek során a lehető leghatékonyabb módszereket dolgoztuk ki a minél sikeresebb felkészítés érdekében, és csak egy közös cél hajt minket előre: hogy Te minél hamarabb és minél sikeresebben tudj felkészülni az előtted álló angol érettségi feladatsorokra! Ezen kívül pedig, ha csatlakozol az angol érettségi felkészítő tanfolyamunkra, örökre elfelejtheted a megszégyenítés, kinevetés vagy kigúnyolás fogalmát, amit a felkészítő tanáraidtól vagy diáktársaidtól kaphatnál!
  3. Saját időbeosztásod szerint annyiszor jöhetsz hozzánk egy héten, ahányszor az iskola és/vagy diákmunka melletti tevékenységeid megengedik! Nem tudtál eljönni a soron következő órára? Semmi gond! Szólj nekünk és pótold be egy következő alkalommal, nálunk nem fogsz emiatt lemaradni semmiről, és a pénzed sem fog elveszni!
  4. Akár már holnap elkezdheted a rád szabott érettségi felkészítő tanfolyamodat, nem kell csoportindulásra várnod! Maga a mennyország, ugye? Nálunk nem kell hónapokkal előre tervezned és sakkoznod az időddel, hogy be tudj csatlakozni az angol érettségi felkészítő tanfolyamainkra!
  5. Az érettségi pontszáma megszabja, hogy melyik egyetemen/főiskolán folytathatod a tanulmányaidat, ezért megéri az extra tanulás, nem igaz?! Mi azért vagyunk, hogy segítsünk neked elérni a kitűzött céljaid! Vérprofi tanári gárdánkkal karöltve, teljes vállszélességgel fogunk támogatni Téged a sikereid elérésben, a „final countdown” pedig már csak rajtad áll.Hogyan készítünk fel a sikeres érettségi vizsgára?

Már előre rettegsz a magnóhallgatástól, vagy pont ezt találod az angol érettségi legkönnyebb részének? Kened-vágod az írásbeli részt, de szorongsz, ha meg kell szólalj mások előtt, netán pont fordítva van?! Teljesen mindegy! A My School Nyelviskola Debrecenben a hatékony felkészülés érdekében külön elméleti és külön kommunikációs órán szerezheted meg az érettségihez szükséges tudást. Úgy bizony! Egyik vizsgarész megfelelő felkészülésében sem fogsz hiányt szenvedni, és egyszerre szert tehetsz minden szükséges tudás megszerzésére! Miért is? Hogy aztán magabiztosan ülj majd le az angol érettségi feladatlap elé a nagy napon! Az elméleti órák során fejlesztjük a szókincsedet, átismételjük az igeidőket, nyelvtani szabályokat, valamint megismered és gyakorlod az érettségi típusfeladatait, hogy szinte már a kisujjadban legyen az egész! A kommunikációs órákon átvesszük a szóbeli témaköröket. Átbeszéljük és gyakoroljuk ezeket, hogy minden témáról választékosan tudj majd beszélni, és bármit is húzz az angol érettségi vizsgán, olyan rutinból menjen majd az egész, mintha csak egy délutáni kávé mellett beszélgetnél valakivel!


my school angol érettségi felkészítő a sikeres nyelvvizsgához
Ha angol érettségi felkészítő tanfolyam, akkor MySchool Angol nyelviskola! Gyere el hozzánk és készüljünk fel együtt a SIKERES angol érettségi vizsgára egy családias légkörben!


Mikor érdemes elkezdeni az érettségire felkészítő tanfolyamot?

A kurzusra érdemes idejében beiratkozni, hogy legyen bőven időd a saját tempódban felkészülni. Emlékszel? A kezdés időpontját Te határozod meg, így nem kell igazodnod senkihez, hiszen a MySchool Angol nyelviskola igazodik hozzád! Célszerű átgondolni, hogy mennyi szabadidőd van az angol érettségi felkészítő tanfolyammal foglalkozni, suli mellett mennyi órára tudsz eljönni egy héten? Ha még tépelődsz kicsit a kérdés megválaszolásán, vagy ha nem tudod eldönteni, hány tanórára lenne szükséged a kitűzött érettségi eredmény elérése érdekében, akkor gyere egy el hozzánk egy kellemes hangvételű konzultációra, ahol megbeszéljük a Te felkészülésed leghatékonyabb alternatíváit!

 

Olvasd el, mit mondtak korábbi diákjaink a nálunk töltött időről! Fekete Hanna vélemén angol érettségi felkészítőSzabó Rebeka Debrecen sikeres angol érettségi felkészítőSzegedi Judita nyelvvizsga elsőre sikerült, köszönhetően az angol érettségi felkésztőnek

Szerezd meg az egyetemi/főiskolai bekerüléshez szükséges többlet pontjaidat, alapozd meg a nyelvvizsga megszerzéséhez vezető utadat, hogy a diploma megszerzése már ne ezen a bizonyítványon múljon!
Egy szuper angol érettségi felkészítő tanfolyam Debrecen szívében, amely csak Rád vár!

Hívj minket: +36 30 959 1661 vagy 
Írj nekünk: angol@angolnyelviskola-debrecen.hu