Menü
+36 30 959 1661
angol@angolnyelviskola-debrecen.hu
4025 Debrecen, Hatvan u. 58

DEXAM nyelvvizsga

Ha a nyelvtanulás során a nyelvi készségeidben eléred a kitűzött szintet (alap,-közép,-felső), nincs más tennivalód, mint a választott DEXAM típusú nyelvvizsgára célirányosan felkészülni. Itt tanulhatod meg azt a sok technikát, fortélyt, trükköt, amely a SIKERES nyelvvizsgához kell, de nem feltétlenül a nyelvtudáson múlik. A nyelvvizsgáztató tanáraink, nyelvvizsgázó tanulóink sok száz nyelvvizsga tapasztalatára, leggyakrabban elkövetett hibáira, típusfeladatok buktatóira építve megtanítjuk, neked hogyan lehet leghatékonyabban, legjobb időbeosztással SIKERESEN vizsgázni. Pl a DEXAM szóbeli vizsga előnye, hogy a vizsgázók dolgoznak párban.

Kommunikációs óráinkon külön a diákok társaikkal párt alkotva folyamatos tanári felügyelet mellett gyakorolhatják az érvelő feladatokat és a beszélgetést. Megtanítjuk nektek azokat a töltelék kifejezéseket és állandósult szókapcsolatokat, amelyekkel színesíthetitek és választékosabbá tehetitek a nyelvi kifejezőeszközeiteket.

Az írásbeli vizsgához rengeteg különböző típusú szövegértési feladatot, komplett próbanyelvvizsga feladatsort oldunk meg együtt. A fogalmazások és levelek írásához saját útmutatókat és speciális kifejezések listákat fejlesztettük ki.

  1. A szóbeli vizsga előnye, hogy a vizsgázók párban dolgoznak.

  2. Kommunikációs óráinkon külön a diákok társaikkal párt alkotva folyamatos tanári felügyelet mellett gyakorolhatják az érvelő feladatokat és a beszélgetést. Megtanítjuk nektek azokat a töltelék kifejezéseket és állandósult szókapcsolatokat, amelyekkel színesíthetitek és választékosabbá tehetitek a nyelvi kifejezőeszközeiteket.

  3. Az írásbeli vizsgához rengeteg különböző típusú szövegértési feladatot, komplett próbanyelvvizsga feladatsort oldunk meg együtt. A fogalmazások és levelek írásához saját útmutatókat és speciális kifejezések listákat fejlesztettük ki.A DExam nyelvvizsgáról

A DExam nyelvvizsga a Debreceni Egyetem egynyelvű vizsgája.

Előnyei:


A DExam Vizsgaközpont három alkalommal szervez vizsgaidőszakot angol nyelvből (téli: január-február, tavaszi: április-május és őszi: október- november hónapok folyamán).

További információkat itt találsz: https://www.dexam.hu/

 

<< Vissza