Menü
+36 30 959 1661
angol@angolnyelviskola-debrecen.hu
4025 Debrecen, Hatvan u. 58

BME nyelvvizsga

Ha a nyelvtanulás során a nyelvi készségeidben eléred a kitűzött szintet (alap,-közép,-felső), nincs más tennivalód, mint a választott BME típusú nyelvvizsgára célirányosan felkészülni. Itt tanulhatod meg azt a sok technikát, fortélyt, trükköt, amely a SIKERES nyelvvizsgához kell, de nem feltétlenül a nyelvtudáson múlik. A nyelvvizsgáztató tanáraink, nyelvvizsgázó tanulóink sok száz nyelvvizsga tapasztalatára, leggyakrabban elkövetett hibáira, típusfeladatok buktatóira építve megtanítjuk, neked hogyan lehet leghatékonyabban, legjobb időbeosztással SIKERESEN vizsgázni. Pl a BME nyelvvizsga a kiszámíthatósága mellett a leginkább jellemző, h sok olyan apró hiba becsúszhat be. A szóbeli vizsgán a szituációs feladatnál megtanítjuk elképzelni, gondolatban eljátszani, átélni az adott szituációt. Megtanítunk érvelni, megtanítjuk hogyan szárnyaljon fantáziád, akár lehet füllenteni is, nem a valóság a fontos, nem az igazságra kíváncsiak, hanem arra, hogyan tudod minél választékosabban kifejezni magad angolul!

  1. A BME nyelvvizsgára a kiszámíthatósága mellett a leginkább jellemző, hogy sok olyan apró hiba becsúszhat, amely feltétlenül nem a nyelvtudáson múlik. A felkészítés során típusfeladatok szerint tematikusan tanítjuk meg, h ezeket hogyan küszöbölheted ki.

  2. A szóbeli vizsgán a szituációs feladatnál megtanítjuk elképzelni, gondolatban eljátszani, átélni az adott szituációt.

  3. Megtanítunk érvelni, megtanítjuk hogyan szárnyaljon fantáziád, akár lehet füllenteni is, nem a valóság a fontos, nem az igazságra kíváncsiak, hanem arra, hogyan tudod minél választékosabban kifejezni magad angolul!

 

 

<< Vissza