Menü
+36 30 959 1661
angol@angolnyelviskola-debrecen.hu
4025 Debrecen, Hatvan u. 58
Cikkek, tippek és ajánlások
Cikkek, tippek és ajánlások
Szintfelmérés pár perc alatt

Szintfelmérés pár perc alatt

2018
Nov
14.

Egy angol nyelvtanfolyam elkezdése előtt érdemes, sőt szükséges egy nyelvi szintfelmérő megírása. Egy ilyen teszt kitöltése nem sok időt vesz igénybe és segít neked meghatározni azt, hogy milyen szintű az aktuális angol tudásod  és a tanfolyamot szervező tanár is kap egy pontos információt erről. Ennek az angol szintfelmérő tesztnek az eredménye alapján tudod elkezdeni a neked megfelelő tanfolyamot, fejlesztheted és építheted tovább az angol nyelvi képességeidet. Ezzel egyidőben pedig arról is pontos képet kapsz, hogy mennyi idő alatt készülhetsz fel a nyelvvizsgára.

 

Akár papír alapú, akár online angol szintfelmérő tesztet írsz, nagyon fontos, hogy ne használj semmilyen segédeszközt, ami a Te érdekedet szolgálja. Főleg arra kell figyelned, hogy az internet előtt ne csábulj el, hiszen egy otthon kitöltött teszt során senki sem ellenőriz téged, csak a lelkiismereted van veled, hogy ne csapd be önmagad. Minden feladatot olvass el inkább lassabban, de figyelmesen, mert az eredmény a fontos, nem a gyorsaság és nagyon ügyelj a helyesírásra is.

 

angol szintfelmérő

 

Nagyrészt egy angol szintfelmérő teszt megoldókulccsal is rendelkezik. Itt is kiemelten fontos, hogy ezt is csak a legvégén, saját magad ellenőrzésére használd és ne a teszt kitöltése során, mint egy puskát.
Csupán néhány perc, hogy megtudd, hányadán is állsz, és már kezdheted is a tanulást!

 

Tedd próbára magad tudástesztünkön!

 

címkék: