Menü
+36 30 959 1661
angol@angolnyelviskola-debrecen.hu
4025 Debrecen, Hatvan u. 58
Cikkek, tippek és ajánlások
Cikkek, tippek és ajánlások
Nyelvvizsga felkészítő tanfolyam - tippek, tanácsok

Nyelvvizsga felkészítő tanfolyam - tippek, tanácsok

2020
Jan
08.

Életed egyik jelentős megmérettetése előtt állsz? Teljesen mindegy, hogy egy angol nyelvvizsga a továbbtanuláshoz jelent majd Neked többletpontokat, álmaid munkahelyének becserkészésénél juthatsz majd vele jelentős ütőkártyához, vagy csak egy külföldi továbbtanuláshoz/munkavállaláshoz szükségeltetik megszerezni, a hatékony felkészülés minden esetben elengedhetetlen lesz számodra!

 

Kezdj el időben felkészülni! Nyelvvizsga felkészítő tanfolyam Debrecen szívében!


Sokan már ott elbuknak az ádáz küzdelemben, hogy nem kezdenek el időben felkészülni az előttük álló akadályokra, és már csak akkor kapnak észbe – és ezzel együtt őrült kapkodásba – mikor nyakukon a határidő, és vészesen közeleg a befizetett nyelvvizsga időpontja. Ha időben átgondolod, hogy mennyi időre lesz szükséged, és elegendő időt hagysz az alapos felkészülésre, már egy lépéssel közelebb vagy a SIKERES nyelvvizsga felé!

 

Mit tehetnék még egy minél sikeresebb nyelvvizsga megszerzésének reményében?


Felépíteni egy hatékony tanulási stratégiát nem mindig egyszerű dolog: az internetet felnyitva számos, szinte már-már tömérdeknyi tanács és hívogató tanulási módszer tárulhat elénk, szinte már olyannyira is sok, hogy teljesen normális érzés, ha hirtelen azt sem tudjuk, hogy melyik is lenne a helyes út.

 

Mi beleadjuk minden szakértelmünket, Te pedig az otthoni aktív közreműködésed!


A nyelvvizsga felkészítő tanfolyam keretén belül egy könnyen követhető, alaposan kigondolt és változatos tudásanyag birtokába juthatsz majd, és mindezt olyan angol tanároktól sajátíthatod el, akik már egy több tucat diákot készítettek fel a SIKERES nyelvvizsgára! Hol is? Debrecen egyik legrugalmasabb és legbarátságosabb nyelviskolájában, ahol az idődet csakis TE osztod be illetve azt is TE határozod meg, hogy mikor kívánsz hozzánk bekapcsolódni egy nyelvvizsga felkészítő tanfolyamra!

 

angol nyelvvizsga felkészítő

 Hogy egy pillanatra se akadjon el a szavad! Nyelvvizsga felkészítő tanfolyam igazi vérprofi tanárokkal, a MySchool Nyelviskolában!


Mielőtt elindulnál az úton, az első és legfontosabb lépés, hogy felmérd, milyen szinten is áll jelenleg a nyelvtudásod!

A jelenlegi nyelvtudásodról tanúbizonyságot szerezhetsz egy nyelvtanár segítségével, kereshetsz online teszteket, vagy a bátrabbak akár saját maguk is belőhetik, hogy nagyjából milyen szinten állnak - ez utóbbi azonban igen csalóka lehet, hiszen ahány nyelvvizsga típus, annyiféle követelményrendszer létezik.

 

Máris szeretnél egy biztos képet kapni nyelvtudásodról, mindezt záros határidőn belül? Akkor töltsd ki az ingyenes online szintfelmérő tesztünket!


Ugye nem fog sokáig tartani? Nem bizony! A 30 kérdésből álló tesztünk kitöltése körülbelül annyi időt fog majd igénybe venni, mintha csak készítenél magadnak egy csésze kávét! A hozzánk beérkező tudásteszteket pedig azon nyomban elkezdjük kiértékelni, és felvesszük Veled a kapcsolatot, amivel nem csak egy hiteles képet fogsz kapni a jelenlegi nyelvtudásodról, de még meg is jutalmazunk a fáradalmaidért! Egy ingyenes személyes konzultáció keretében fogunk Neked segíteni abban, hogy mi legyen a következő lépés!

És Neked van 5 perced az életedből? Ha igen, kattints és pörgesd végig a szintfelmérőnket!

 

TUDÁSTESZT


Lépésről lépésre fejleszd magad és tegyél mindennap csak egy kicsit hozzá a nyelvvizsga felkészítő tanfolyam sikeréhez!


Rosszul esik, hogy egy kimerítő munkanap, vagy egy egész napos iskolapadban ücsörgés után még otthon az angol tanulással is kellene, hogy foglalkozz? Hidd el, a befektetett energia idővel meghozza a gyümölcsét! Ha naponta legalább 30 percet rászánsz még a koncentrálásra, akkor ismét előrébb vagy, hogy kezedben tarthasd a nyelvvizsgád és jelentősen hozzátegyél az angol nyelvvizsga felkészítő tanfolyamon megtanultakhoz!

 

nyelvvizsga felkészítő a gyors és stabil tudáshoz

Az angol nyelvvizsga felkészítő tanfolyam Debrecen legcsaládiasabb nyelviskolájában Téged is vár! Kezdj, amikor csak szeretnél, és haladj olyan tempóban, ami csak jól esik!


Rendszeresen szánj időt a felkészülésre! Tudtad, hogy 1-2 apró trükk segítségével sokat lendíthetsz jelenlegi nyelvtudásodon, mindezt úgy, hogy a kellemeset összekötheted a hasznossal? Igen! Az angol nyelvvizsga felkészítő tanfolyam keretén belül ugyan egy nagyon jól bevált struktúra alapján készítünk fel és teszünk meg mindent annak érdekében, hogy egy SIKERES nyelvvizsgára vértezzünk fel, azonban hogy garantált legyen a siker, ehhez Te is hozzá tudsz még adni!

Sokan nem is gondolnák, hogy milyen sokat lehet fejlődni különböző filmek, sorozatok, vagy angol nyelvű csatornák nézésével, mindezt úgy, hogy közben észre sem veszed, hogy mennyi kifejezés és szófordulat ragadhat Rád! Na persze ehhez elengedhetetlen, hogy angol nyelven nézd a kedvenced! Egy sorozat/film esetében ha bátrabb vagy, nyugodtan indíthatsz angol felirattal, de az se baj, ha magyar felirattal nézed, hiszen így is tudod közben a kiejtést hallgatni és az értékes kifejezéseket lefülelni! Szeretsz zenét hallgatni? Nézd meg a kedvenc külföldi nyelvű előadód egyik zeneszámának dalszövegét és hallgasd meg többször úgy, hogy a szemeddel követed a sorokat! Ezzel a módszerrel is észrevétlenül építheted és szépítheted kifejező tárad. Ugye nem is olyan megerőltető?

 

Beszélgess minél többet! Írásban vagy szóban? Teljesen mindegy!


Ha nem is adatik meg a lehetőség, hogy egy külföldi látogatás során anyanyelvi közegben fejlesszük magunkat, külföldi ismerősei, barátai, beszélgetőtársai bárkinek lehetnek! Ha csak naponta pár mondatot váltasz külföldi beszélgetőpartnereddel, vagy rendszeresen töltitek meg egymás online leves ládáját levelezésekkel, máris egy lépéssel közelebb vagy a cél felé!

 

 

Az olvasásról se feledkezz meg!


 

angol nyelvvizsga felkészítő a sikeres vizsgákhoz

Készen állsz arra, hogy legyőzd a félelmeidet? Kezdd el Velünk, ha garantált sikert szeretnél! Angol nyelvvizsga felkészítő tanfolyam Debrecen belvárosában!


Van esetleg kedvenc regényed? Hallottál már a kétnyelvű könyvekről? Szuper ötlet lehet egy olyan könyvet végigolvasni, ahol az egyik oldalon a magyar fordítás, a tükörképében pedig az angol fordítás fut, így szótározgatás nélkül is folyamatosan látod, hogy hogyan is szólna a szöveg angol nyelven. A nyelvvizsga felkészítő órák mellett érdemes lehet szabadidődben angol nyelvű blogokat, cikkeket, újságot böngészni, sőt, akár még le is fordítani magadnak a Neked tetsző részeket, vagy rövid jegyzeteket is készíthetsz belőlük, így biztosan gazdagodni fogsz újabb-és újabb értékes kifejezésekkel! Ezen kívül számtalan online játékos szókincsfejlesztővel, fejlesztő könyvekkel és applikációkkal turbózhatod fel nyelvtudásod még jobban!

Felkészültél egy sikeres angol nyelvvizsga megszerzésére? Ha nyelvvizsga felkészítő tanfolyamot keresel Debrecen városában, akkor Téged is vár a MySchool Debrecen nyelviskola!

címkék: