Menü
+36 30 959 1661
angol@angolnyelviskola-debrecen.hu
4025 Debrecen, Hatvan u. 58
Cikkek, tippek és ajánlások
Cikkek, tippek és ajánlások
Intenzív angol nyelvtanfolyam - gyors, hatékony és gazdaságos

Intenzív angol nyelvtanfolyam - gyors, hatékony és gazdaságos

2020
Feb
10.

Ha úgy érzed, hogy az otthoni nyelvtanulási praktikáid nem hozták meg a kellő eredményt, egyedül már képtelen vagy megbirkózni az előtted álló feladatokkal, egy kis bátorításra lenne szükséged, hogy újra lendületbe kerülj, vagy egész egyszerűen csak nem szeretnél egy vagyont otthagyni magántanárnál, akkor Neked ajánljuk az intenzív angol nyelvtanfolyam óráinkat!

 

Fejleszd fel tudásod a lehető legrövidebb idő alatt, a lehető legköltséghatékonyabb módon az intenzív angol nyelvtanfolyam segítségével!


Bárki életében eljöhet az a pillanat, amikor úgy érzi, hogy akár komolyabb segítségre, akár egy kis útmutatásra van szüksége a hatékony angol nyelvtanuláshoz, azonban amikor elkezdi kalkulálgatni, hogy mindez nagyjából milyen költségekkel fog járni, ugyanolyan gyorsan meg is győzi magát, hogy inkább egyedül próbálkozik tovább.

A MySchool Angol nyelviskolában az intenzív angol tanfolyam órák igen baráti áron érhetőek el, így egészen nyugodtan elgondolkodhatsz azon, hogy egy angol intenzív nyelvtanfolyam keretein belül hozd újra szintre nyelvtudásod!

 

Miért éri meg nekem az intenzív angol nyelvtanfolyam?


Ahogy az intenzív angol tanfolyam nevében is benne van, minél intenzívebben, gyakrabban veszel részt óráinkon, annál hamarabb és annál gazdaságosabb módon juthatsz el céljaid eléréséhez! Az angol intenzív nyelvtanfolyam csomag díja emiatt nem fix, hanem sokkal inkább a Te lelkesedésedtől függ, így akár 40% kedvezmény is ütheti markod*, ha sűrűn köszönthetünk nyelviskolánk berkein belül! Sőt, nálunk nem kell az egész intenzív angol tanfolyam árát egyszerre kifizetned, hiszen kedved vagy éppen igényeid szerint megteheted ezt akár havi részletekben is!

 

intenzív angol nyelvtanfolyam, hogy gyorsan elérd céljaidat

Miért költenél egy vagyont angol nyelvtanulásra, ha van egy hely, ahol nem csak szuper kedvezményekkel, de türelmes és tapasztalt tanárok segítségével vértezheted fel magad akár a legnagyobb megmérettetésre is?


Ez nem is hangzik olyan rosszul, ugye? Mit kell még tudnod? Olyannyira rugalmasak vagyunk, hogy a tanfolyamkezdés időpontjában, sőt még az órarended összeállításában is szabad kezet kapsz tőlünk! Nem kell felborítanod a hagyományos napirended, nem kell lemondanod semmiről, hiszen a jelenlegi nyelvtudásod felmérése után, közösen alakítjuk ki az órarended, utána pedig, hogy már holnap be is csatlakozol, vagy csak két hét múlva, az csak rajtad áll!

Angol intenzív nyelvtanfolyam órák, pénztárcabarát, diák árakon! Részletekért kattints a weboldalon az „Árak” menüpontra!

Ha Te is szeretnél csatlakozni Debrecen legrugalmasabb nyelviskolájához, és szeretnéd hatékonyan, de nem utolsó sorban kiemelkedően baráti áron megvalósítani álmaidat, akkor ne késlekedj felvenni velünk a kapcsolatot!

 

MySchool Nyelviskola Debrecen

Hívj minket: +36 30 959 1661 vagy
Írj nekünk: angol@angolnyelviskola-debrecen.hu

 

*A legintenzívebb csomag esetén, az alap-csomag nélküli óradíjunkhoz képest.

címkék: