Menü
+36 30 959 1661
angol@angolnyelviskola-debrecen.hu
4025 Debrecen, Hatvan u. 58
Cikkek, tippek és ajánlások
Cikkek, tippek és ajánlások
Emelje fel a csapata angolját magasabb szintre! – angol nyelvi képzés cégeknek

Emelje fel a csapata angolját magasabb szintre! – angol nyelvi képzés cégeknek

2019
Apr
09.

Hadd tegyünk fel Önnek egy egyszerű kérdést: tudja, hogy a kollégái, alkalmazottai nyelvi hiányosságai mekkora profitkiesést eredményeznek a cége számára?

Egy vállalat innovatív fejlődését és számokban is mérhető pozitív eredményességét jelentősen meghatározza a dolgozók idegen, azon belül is az üzleti nyelv tudása. Elengedhetetlenül szükség van az angolra! Sajnos nem elég egy német vagy egy francia magas szintű ismerete. És hogy miért pont az angol?

Mert az üzleti életben világszerte egy közös nyelvet beszélnek, mégpedig az angolt. Egy olyan hivatalos nyelvről beszélünk, mely képes versenyben tartani a cégeket a nemzetközi szférában, hozzájárul a profit maximalizálásához és a legmagasabb szintre emeli őket. Éppen ezért nem túlzás, ha azt állítjuk, hogy a munkaerő piacon valamilyen szinten angolul tudni minimum alapkövetelmény.

 

Ismerd meg céges angol kurzusainkat!

 

A céges nyelvi képzés olyan befektetés egy vállalkozás számára, amely biztosan megtérül. Ennek a tudásnak a birtokában a munkatársak képesek lesznek önállóan olyan feladatokat végrehajtani, amelyek a vállalkozás jövőjét pozitív irányba vezetik. Ráadásul a tudás mellett önbizalmat is szívnak magukba, ami magabiztossá teszi őket a mindennapi munka során.

 

Miért fontos a céges angol?


Bizonyára Ön is észrevette már, hogy nincs olyan munkaterület, ahol ne találkozott volna angol szavakkal, kifejezésekkel. Valójában ez elkerülhetetlen és most már természetesnek is mondható!
Többek között ezeket a helyzeteket segíti megérteni egy céges angol oktatás. Ennek segítségével a dolgozók olyan jó angol tárgyalókészségre tesznek szert, amivel eredményes megbeszéléseket tudnak lefolytatni, anélkül hogy tolmács közreműködésére lenne szükség. A tárgyalófelek nem csak felületesen beszélgetnek, zavartan tekintve a másikra, hanem képesek lesznek pontosan megérteni egymást, ezáltal lesz igazán sikeres a találkozás.

Könnyebbé és közvetlenebbé válik a kapcsolatépítés, hiszen az üzleti kifejezések birtokában rövidebb idő alatt sikerül hosszú távú és jövedelmező üzleti kapcsolatokra szert tenni. Ez sokat lendít a vállalat népszerűségén és számos lehetőséget kínál a fejlődésre, terjeszkedésre. Módjukban áll megcélozni a külföldi piacokat, és külföldi partnereket szerezni.

Egy angol nyelvű meetingen vagy értekezleten való részvétel sem jelenthet akadályt. Akár csak hallgatóként, akár előadóként is képesek lesznek a kollégák megállni a helyüket. Érteni fogják az ott elhangzottakat, tudnak kérdezni, illetve válaszolni a feltett kérdésekre. Egy angol nyelvű prezentáció elkészítése és előadása sem fog kihívást okozni, hiszen a birtokukban van egy olyan magas szintű nyelvtudás, mely magabiztossá teszi őket.

 

ceges angol magabiztos nyelvtudás


A külföldi üzleti utak lebonyolításában és az azokon való részvételben is szükséges készség a szakmai angol nyelvismeret. Mindez a legmegfelelőbb módon sajátítható el a tanfolyam során, így az ilyen utak kivitelezése többé már nem okoz problémát. Bárki képes lesz vele boldogulni, hiszen az angollal bármelyik országban meg tudja magát értetni.

Mindezek mellett a céges nyelvi oktatás csapatépítőként is tökéletesen megállja a helyét. A munkatársak egymást segítve, inspirálva tudnak tanulni, egy célért haladnak előre, ami nagyban erősíti a csapatszellemet. Egy olyan közös, szakmai fejlődésen vesznek részt, amit kilendíti őket a munka mókuskerekéből és egy élménnyel még jobban összekovácsolja őket.

 

Ismerd meg céges angol kurzusainkat!

 

Mit is jelent pontosan az üzleti angol nyelvoktatás?


Ellentétben az általános, a hétköznapokban használatos nyelv tanításával, itt az üzleti életben előforduló szókincs elsajátítása a cél. A dolgozók olyan szakmai kifejezéseket, szakzsargonokat tanulnak meg, melyeket az adott területen, például marketingben, kereskedelemben, pénzügyben, IT és gazdasági szektorban tervezői és mérnöki tevékenységben, stb. használnak a nemzetközi kapcsolatok, projektek, kooperációk során.

Mindehhez kapcsolódóan megtanulják azokat a készségeket, fortélyokat, melyeket a gyakorlatban is tudnak alkalmazni. Elsajátítják a hivatalos üzleti levelek, e-mailek megírásának a mikéntjét, egy értekezlet levezénylését és az azon való részvételt és a konferenciahívások, üzleti telefonálások lebonyolítását. Továbbá képzést kapnak a partnerekkel folytatott angol tárgyalástechnika területén és egy új szemléletmódra tesznek szert.

Óriási hatásbeli különbség húzódik meg egy-egy jól használt kifejezés mögött. Pontosan ezért nem mindegy, hogy egy adott szituációban mit mondunk, vagy hogyan mondjuk. Hogy Ön is könnyebben megértse, milyen különbségekről is van szó, hadd mutassunk néhány példát:

 

 Hétköznapi kifejezések Üzleti kifejezések
 fix the problem solve the problem
 tell me why explain me why
 talk about discuss about
 need require
 got recieved

 

A céges angol nyelvoktatás sokkal választékosabb, sokkal kifinomultabb beszédkészséggel, kommunikációval ruházza fel munkatársakat. Ezen kompetenciák birtokában egy tanuló kollégának sem lesz probléma megállnia a helyét és valóban hozzáértő és szakavatott lesz a szakmája világában.

 

céges angol nyelvoktatás árak

 

Hogyan történik a nyelvi képzés cégeknek?


A My School nyelviskola teljes mértékben alkalmazkodik az Önök munkaidejéhez. Rugalmas időbeosztásban és a cége számára megfelelő helyen biztosítjuk az oktatást. A szakmai nyelvi fejlődést lehetőség van iskolánkban igénybe venni, de akár az Ön vállalatában is megtartjuk a kurzust. Egy ilyen üzleti nyelvtudásnak az elsajátításához minimum egy biztos alapfokú angol ismeretre van szükség, amire már könnyen lehet építkezni. Ezért, ha nincs vagy megkopott az eddigi nyelvtudás, akkor azt szintén a képzésbe integráljuk.

Nem csak csoportos képzés keretén belül, de akár egyénileg is felkészítjük a munkatársait az üzleti nyelv alkalmazására. A céges angol nyelvoktatás árak változó volumenűek, mivel a különböző igények más és más megoldást kívánnak. Éppen ezért minden egyes céges képzés előtt a nyelvi szinteket és készségeket egyénileg felmérjük, amely alapján egy személyre szabott árkalkulációt készítünk.

Ne habozzon és emelje magasabb szintre kollégái tudását, hogy a lehető legjobb szakemberekké váljanak!

 

Keress minket bizalommal!

 

 

címkék: