Menü
+36 30 959 1661
angol@angolnyelviskola-debrecen.hu
4025 Debrecen, Hatvan u. 58
Cikkek, tippek és ajánlások
Cikkek, tippek és ajánlások
Diplomamentés

Diplomamentés

2018
Nov
14.

Ha nincs nyelvvizsga, nincs diploma! Hangzik akár egy közmondás. A fájó igazság viszont az, hogy ez valós tény és hiába a sikeres államvizsga, hiába a felsőoktatásban megszerzett tudás, ha nem rendelkezel megfelelő nyelvvizsga bizonyítvánnyal, akkor nem rendelkezhetsz a diplomáddal sem.


A nyelvvizsga megszerzésére számtalan alkalmad van a tanulmányaid során, de a tapasztalat az, hogy az esetek legkisebb százalékában tudják a diákok a suliban megszerzett tudást sikeres nyelvvizsgába fordítani. Ha már lassan elmúltak feletted a diákévek, még akkor is vannak lehetőségeid, hogy megszerezd a nyelvvizsgádat. Erre diplomamentő program is indul sok esetben az egyetemeken. Mielőtt egy ilyen diplomamentő nyelvtanfolyamot bevállalsz, érdemes a pozitív és kevésbé pozitív aspektusait is figyelembe venni, mivel ha mégsem sikerül komplex nyelvvizsgát szerezned előfordulhat, hogy súlyos összegeket kell visszafizetni. Így se diploma, se nyelvvizsga.

 

diplomamentő nyelvtanfolyam


Szerencsére több út is járható, ami nem jár ennyi anyagi kockázattal. Felkészülhetsz egyénileg, fogadhatsz egy magántanárt vagy választhatsz egy olyan nyelviskolát, ahol az angol tudásszintednek megfelelően, saját tempódban és időbeosztásodhoz alkalmazkodva célirányosan segítenek felkészülni a diplomamentő nyelvvizsga megszerzésére.    
A My Schoolban minden adott, hogy egy minimális ráfordítással, biztos tudással megmentsd a diplomád!

 

Tekintsd meg nyelvvizsga felkészítő kurzusainkat!

 

címkék: