Menü
+36 30 959 1661
angol@angolnyelviskola-debrecen.hu
4025 Debrecen, Hatvan u. 58
Cikkek, tippek és ajánlások
Cikkek, tippek és ajánlások
Angol nyelvtanfolyamok, melyek segítenek megugrani egy-egy nagyobb akadályt

Angol nyelvtanfolyamok, melyek segítenek megugrani egy-egy nagyobb akadályt

2020
Mar
05.

Az angol nyelvtudás életünk legtöbb területén nélkülözhetetlen. Elkezdjük tanulni az angolt már jellemzően általános iskolában, de akkor még nem is számítunk rá, hogy később mekkora jelentősége lesz annak, hogy milyen szinten vagyunk képesek elsajátítani ezt a világnyelvet. Ezzel a cikkel egy kis biztatást szeretnénk adni az angol nyelvtanfolyamok iránt érdeklődőknek, hogy nincsenek egyedül, ugyanis ma is sokan küzdenek még nyelvi korlátokkal a tanulmányaikban, a munkahelyükön és a hétköznapi életben. Nyelviskolánkban rugalmas időbeosztással, egyéni tanrenddel igyekszünk maximális támogatást nyújtani a nyelvi nehézségek leküzdésében. Vegyük sorra milyen nagyobb akadályok megugrásában segíthetünk, ha minket választasz!

 

Érettségire felkészítő


Az első nagy próbatétel tanulmányainkat tekintve az érettségi vizsga. Ha tovább szeretnénk tanulni, akkor fontos milyen eredménnyel végzünk, hiszen rengeteg pontot veszíthetünk egy-egy rossz jeggyel. Érettségi felkészítő angol nyelvtanfolyamunk segítségével könnyedén, a saját tempódban zárkózhatsz fel a kívánt szintre. Az időbeosztás is rajtad áll, rugalmasak vagyunk, egyénileg ütemezzük az órákat, ahogy Neked a legmegfelelőbb. Első lépésként mérd fel jelenlegi tudásod, hogy valóban szükséged van-e angol érettségi felkészítőre: tudásteszt kitöltése.

 

Nyelvvizsga felkészítő


Ha rendelkezel angol nyelvvizsgával számos előnnyel számolhatsz: többletpontot kapsz az egyetemi felvételin, átveheted a jól megérdemelt diplomádat és munkahelyeden is igazolhatod, hogy milyen szintű nyelvtudással rendelkezel. Nyelviskolánkban a Language Cert, a Dexam, az Origó, a BME, az LCCI és az Euroexam nyelvvizsgáira készítünk fel. Ha még nincs konkrét elképzelésed vagy bizonytalan vagy, hogy melyik lenne számodra a megfelelő, akkor töltsd ki nyelvvizsga kvízünket, pár perc az egész! Aszerint, hogy milyen típusú feladatokat kedvelsz, megmondjuk, hogy melyiket tartjuk ideális választásnak: nyelvvizsga kvíz kitöltése.
A nyelvvizsga felkészítő tanfolyamunk 3 héttel a vizsgaidőpont előtt kezdődik, hogy minél frissebb tudással ülj be a nagy megmérettetésre. Végig vesszük a nyelvvizsgára jellemző típusfeladatokat, hogy magabiztosan jelenj meg a szóbeli és írásbeli vizsgán egyaránt. További részleteket a kurzusunkról és a nyelvvizsgatípusokról itt találhatsz: nyelvvizsga felkészítő tanfolyam.

 

Magántanári oktatás


Tematizált angol nyelvtanfolyamok mellett rövidebb időszakot felölelő magánórákkal is tudunk segíteni céljaid elérésében. Sok esetben a korábban kialakult gátlások leküzdése, feloldása nem megy mások jelenlétében, illetve hatékonyabban szívjuk magunkba a tudást magántanulóként. Ha szeretnél pároddal, barátaiddal közösen tanulni, arra is van lehetőség. Ingyenes próbaóránkon könnyedén felmérheted, hogy milyen nálunk egy magánóra, nem kell mást tenned, mint kitölteni jelentkezési lapunkat: jelentkezés próbaórára. 

 

angol nyelvtanfolyam akár magántanári oktatással is

 

Állásinterjúra felkészítés


Egy állásinterjúra - főleg ha egy álom megvalósulása múlik rajta - magyarul is nehézséget okozhat a felkészülés, nemhogy angolul. Ha veszünk néhány angol magánórát előtte, akkor biztosabbak lehetünk abban, hogy szépen és választékosan fogjuk kifejezni magunkat. Emellett a várható kérdésekre megfogalmazott válaszokat is többször gyakorolhatjuk, ami összességében javíthat a magabiztosságunkon és felkészültségünkön az interjúra. Az angol nyelvtanfolyamok közül ez az egyik legspecifikusabb, hiszen sokféle pozícióra történhet a felkészülés. Minden esetben egyéni tervet készítünk a számodra, nézd meg hogyan: angol állásinterjúra felkészítés.

 

Üzleti angol


Ahogy saját anyanyelvünkben, úgy az angolban is vannak olyan kifejezések, amelyeket nem használunk a hétköznapi élet vagy az általános nyelvtanulás során. Abban az esetben, ha munkahelyünkön az általunk ellátott pozícióban gyakran kell használnunk az angolt, akkor valószínűleg találkozhatunk olyan kifejezésekkel, amelyek eddig ismeretlenek voltak számunkra. A szakmai angol tanfolyamunk segít választékosabb, tárgyalóképesebb angol nyelvtudást elsajátítani. Emellett egyes egyetemi képzések is megkövetelik a szakmai angol nyelvvizsgát a diploma megszerzéséhez. Erre is felkészítünk, tanfolyamunkról itt olvashatsz bővebben: üzleti angol.

 

Képzés cégeknek


Cégvezetőként az egyik legnagyobb kihívás a munkatársak elhivatottságának és motiváltságának folyamatos fenntartása. Remek eszköz lehet erre a szakmai nyelvi eszközeik fejlesztése, hiszen a munkában egy jól megfogalmazott angol nyelvű levél vagy egy vitás helyzet frappáns lezárása külföldi partnerrel óriási önbizalommal és sikerélménnyel töltheti el alkalmazottaidat. Abban az esetben is ajánljuk angol nyelvi képzés elindítását céges szinten, ha jelentősebb nyelvtudásbeli szintkülönbségek vannak a kollégák között. Egyéni tanrendünkkel és rugalmas időbeosztásunkkal maximális támogatást nyújtunk vállalkozásod sikereinek növelésére. Akár külső helyszínen, saját munkakörnyezetükben is vállaljuk az oktatást. Itt még több részletet találsz szolgáltatásunkról: képzés cégeknek.

 

Miért érdemes hozzánk jelentkezned, ha angol nyelvtanfolyamok közül kell választanod?


 

angol nyelvtanfolyamok közül kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbbet

 

Azért, mert szeretünk tanítani, szeretjük a tanítványainkat és örülünk, hogy támogatást nyújthatunk életetek fontos akadályainak leküzdésében. Nyelviskolánk elsődleges célja, hogy akkor legyen lehetőséged angolt tanulni, amikor ráérsz és olyan tempóban haladj a tanulással, ahogy neked a leghatékonyabb. Óráink időtartama 60 perc, minden nap reggel 8:00-kor nyitjuk nyelviskolánk kapuit és hétfőtől csütörtökig egészen este 20:00-ig, pénteken délután 16:00-ig és szombaton 14:00-ig várunk. Azt, hogy mikor kezdünk és hetente hány alkalommal találkozunk, Te határozod meg. Az általad választott kurzus díját pedig rendezheted havi részletekben vagy egy összegben, ahogy neked kedvezőbb. Egyszóval minden rajtad áll!

Ha kedvet kaptál nyelviskolánkhoz, próbáld ki ingyenes próbaóránkat, ahol minden kérdésedre választ kapsz. Egyéni tanrenddel, rugalmas időbeosztással várunk minden tanfolyamunkra és magánóránkra, jelentkezz hozzánk még ma!

címkék: