Menü
+36 30 959 1661
angol@angolnyelviskola-debrecen.hu
4025 Debrecen, Hatvan u. 58
Cikkek, tippek és ajánlások
Cikkek, tippek és ajánlások
Ajánlások tanárainktól – blogok, sorozatok

Ajánlások tanárainktól – blogok, sorozatok

2018
Nov
14.

Egy nyelvvizsga előtt mindig felmerül a dilemma, hogy vajon hogyan is kezdjünk neki a tanulásnak, milyen bevált módszereket alkalmazzunk, amelyek hatékonyan készítenek fel a nyelvvizsgára?
Mindenképpen fontos az, hogy bármilyen típusú, szintű nyelvvizsgáról is legyen szó, vedd igénybe egy tanár segítségét. Akár magánoktatásban, akár egy angol nyelvvizsga felkészítő tanfolyam keretén belül. Tapasztalatával és tudásával segít az angol nyelvvizsgára felkészítésben. Megtanít azokra a fortélyokra, amelyeket a vizsga során bátran használhatsz, és kijavítja a hibáidat, miközben rámutat lényeges dolgokra.


Nagyon sokat tehetsz, és eredményes fejlődést érhetsz el, ha saját magadat is képzed. Tanulj, de ne csak szavakat, hanem ezekkel együtt kifejezéseket, olvass angol nyelvű blogokat, cikkeket és ne csak próbáld megérteni, hanem fordítsd le őket, mert ezzel nagyon sokat tanulsz.

 

angol nyelvvizsga felkészítő tanfolyam

 

Hatásos és kényelmes tanulási forma, ha sorozatokat, filmeket nézel angol nyelven, természetesen angol felirattal, de ha így nehézkes számodra, akkor eleinte angol nyelven nézd magyar felirattal és fordítva. Így nem csak a nyelvtudásodat, de a kiejtésedet is fejlesztheted.     
Egy nyelvvizsga felkészítés komplex feladat, de mindennap legalább 15-20 perc angolra fókuszált tanulással jelentős eredmény érhető el, ha célzottan jól felépítve teszed ezt!

 

Tudj meg többet nyelvvizsga felkészítő kurzusainkról!

 

címkék: