Menü
+36 30 959 1661
angol@angolnyelviskola-debrecen.hu
4025 Debrecen, Hatvan u. 58
Árak

Kedvezményes tanfolyami csomagjainkban az határozza meg az óra díját, hogy milyen intenzíven jársz hozzánk. Annál nagyobb kedvezményt adunk neked, minél gyakrabban jössz hozzánk tanulni!
A legintenzívebb csomag esetén több, mint 40% kedvezményt biztosítunk az alap-csomag nélküli- óradíjunkhoz képest.
Egy 60 (!) perces angol nyelvóra díja 1500 és 2200 Ft között alakul.
A neked legmegfelelőbb tanfolyami csomagot te választhatod ki magadnak, fizethetsz egy összegben és havi részletekben is. Több hónap együttes megvásárlása esetén az ár még kedvezőbb.
Nálunk minden szezonban számíthatsz valamilyen akcióra! Nyári szünetben, vagy januárban az átlagosnál is nagyobb kedvezményekkel találkozhatsz!


ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEINK

•    Társkedvezmény:
Ajánld iskolánkat barátodnak, barátnődnek, ismerősödnek, kollégádnak, testvérednek, anyukádnak, apukádnak és ha ő is beiratkozik hozzánk, 5 000 Ft kedvezményt kapsz tanfolyami csomagod árából, vagy 4 db bónuszórát!


 •    Vidéki kedvezmény
Ha nem Debrecenben laksz, 5 000 Ft kedvezményt kapsz tanfolyami csomagod árából, vagy 4 db bónuszórát! (Tudtad, hogy iskolánk 5 percre van a helyközi autóbusz állomástól?)

•    Let’s go kedvezmény
Te is szeretnél egyből belevágni az angol tanulásba?Kérj minél hamarabb időpontot oktatás szervezőnktől! Gyere be hozzánk tájékozódni, és ha 24 órán belül beiratkozol, 10.000 FT kedvezményt adunk neked a tanfolyamod árából.