Menü
+36 30 959 1661
angol@angolnyelviskola-debrecen.hu
4025 Debrecen, Hatvan u. 58

Állásinterjúra felkészítés

Külföldön próbálnál szerencsét? Új munkahelyet szeretnél, ahol az állásinterjúk angolul zajlanak? Sok esetben egy angol nyelvű interjú már hazánkban is alapvető „elvárás”! De mi felkészítünk Téged, hogy magabiztosan vehess részt ezen a fontos üzleti beszélgetésen! Angol állásinterjú felkészítés a legjobb helyen!

 

Hogyan zajlik az angol nyelvű állásinterjúra való felkészítés?!

Egy angol nyelvű állásinterjú tartalmában nagyjából ugyanolyan, mint egy magyar nyelvű. Ugyanazon szabályokra kell figyelni, ugyanolyan elvárásoknak kell megfelelni, viszont mindezt idegen nyelven. Félelmetesen hangzik elsőre? Pedig a SIKERES angol állásinterjú nem lehetetlen küldetés, főleg nem nálunk! Az angol állásinterjú felkészítés személyre szabottan, külön magánóra keretében zajlik, ahol megtanítunk magabiztosan válaszolni a munkáltató, vagy a kijelölt HR-es kolléga által neked szegezett kérdésekre, mint pl.:

Why did you apply for this position? What do you know about this company? What major challenges did you face and how did you overcome them? What can you contribute to this company?

És mindezt úgy gyakoroljuk be közösen, hogy az angol állásinterjú kérdések többé ne hidegzuhanyként érjenek, hanem egy olyan kellemes beszélgetésként éld majd meg, amelyet máskor is szívesen lefolytatnál!

Hogy mit jelent a magánóra? Te elmondod nekünk, hogy éppen melyik pozíció angol nyelvű állásinterjú megmérettetésére készülsz, mi pedig mutatjuk majd az irányt! Minden nálunk elöltött angol nyelvű interjú felkészítő óra, kizárólag Rólad szól majd, annak érdekében, hogy álmaid állására a jelentkezők közül, Te a lehető legnagyobb eséllyel indulj majd!

 

Hiába angol, elsőre mégis kínaiul hangzik az egész? Már pusztán az angol nyelvű állásinterjú kérdések láttán szorongás fog el? Vagy esetleg a fejedben már megvannak a válaszok, de nem tudod, hogyan fogalmazd meg azokat helyesen, hogy megfelelj az angol nyelvű interjú szabályainak? Ne aggódj! Segítünk abban, hogy -a néha még magyarul is fogós kérdésekre- angolul se akadjon el a szavad! SIKERES angol állásinterjú felkészítés Debrecen szívében!

 

angol állásinterjú felkészítés

Angol nyelvű állásinterjú előtt állsz vagy csak bizonytalan vagy, hogy az angol állásinterjú kérdések vajon milyenek is lehetnek? A MySchool Angol nyelviskolában pillanatok alatt sajátíthatod el egy komplett angol nyelvű interjú minden csínját-bínját!

 

Mennyi ideig tart az állásinterjúra felkészítő tanóra?

Állásinterjúra felkészülni nagyon specifikus módszert, igazán egyénre szabott feladatokat igényel. Magánórán minden lehetőség adott, hogy egy szakértő szem csak Rád,a Te felkészültségedre figyeljen. Úgy bizony, egy angol állásinterjú felkészülés, ami 100%-ban Rólad szól! Az órákon megtanulod, hogy milyen gyakran használatos nyelvi fordulatokat, főbb szakkifejezéseket használj, megismered a specifikus témákat és beszélünk a lehetséges hibákról is, amiket egy angol nyelvű állásinterjú berkein belül esetleg elkövethetsz. Ezen felül segítünk „kijavítani” és helyesen beépíteni az esetleg korábban rosszul rögzült nyelvtani szabályokat, kifejezéseket, szófordulatokat, és olyan nyelvtanároktól sajátíthatod el az angol állásinterjú kérdések legfőbb típusait, azok megválaszolásának helyes kulcsát, és az angol állásinterjú legnagyobb fortélyait, akik már számtalan SIKERES angol állásinterjú felkészítést vittek véghez! Mivel minden munka különböző, más-más területet érint, ezért az angol állásinterjú felkészülés során ezt is figyelembe vesszük, és átvesszük az állásinterjún elhangzó általános és az adott munkahelyre jellemző speciális területeket. Segítünk Neked abban is, hogy hogyan írj helyesen angol önéletrajzot és motivációs levelet, miképpen mutasd be az eddigi szakmai pályafutásod, ezzel pedig hogyan vedd le a lábáról az angol állásinterjú felkészítés segítségével a veled szemben helyet foglaló interjúztatót!

A gyakorlatban is elsajátíthatod, hogy hogyan kell részt venni egy sikeres angol nyelvű állásinterjún! Megtanulod, hogyan válaszolj az elhangzó kérdésekre helyes és választékos kifejezésekkel, illetve azt is hogyan mutasd be az önéletrajzodat. A fizetéssel kapcsolatos tárgyalási fogásokkal is megismertetünk, de az egyéb felmerülő szakmai kérdésekkel is, vagy pl. az olyan „apróságokkal”, hogy határozott vagy határozatlan idejű lesz a szerződés, hiszen ezek is ugyanolyan szerves részei az alapvető angol állásinterjú kérdések témaköreinek, így élesben kevesebb dolog ér majd váratlanul!

angol nyelvű állásinterjú

Már csak egy karnyújtás választ el a külföldi pályafutásodtól vagy egy olyan munkahely ékes tagja szeretné lenni, ahol bizony feltétel a sikeres angol állásinterjú? Ne keresgélj tovább, angol állásinterjú felkészítés Debrecen legcsaládiasabb nyelviskolájában!

Milyen szintű nyelvtudás szükséges a tanfolyamon való részvételhez?

Az angol nyelvű interjú megfelelő felkészüléséhez szükséges egy biztos alapokkal rendelkező nyelvtani tudás. Ideális esetben ez legalább középszint, de alapfok is elegendő lehet, ha magabiztosan használod a nyelvtant! Fontos, hogy ismerd az alap nyelvtani szerkezeteket és azokat tudd is alkalmazni szóban és írásban. Ha nem vagy biztos magadban és meg szeretnéd tudni, hogy pontosan milyen szinten tudsz angolul, akkor töltsd ki a tudástesztünket online vagy személyesen a MySchool Nyelviskolában, hogy nyugodtabban részt vehess a tanfolyamunkon! 

 

Az angoltudásod nem megfelelő MÉG az állásinterjún való részvételhez? Erre is van megoldásunk!

Amennyiben a teszt alapján a nyelvtudásod nem elegendő ahhoz, hogy részt vegyél az angol állásinterjú felkészítő kurzuson, akkor se csüggedj, ugyanis lehetőséged van arra, hogy egy alapozó tanfolyam segítségével megfelelő szintre hozd az angolodat, hogy aztán már semmi se választhasson el attól, hogy a markodban tarthasd az angol állásinterjú legfőbb praktikáit!

 

Mikor indul az angol állásinterjúra felkészítő tanfolyam?

Ahhoz, hogy elkezd az interjúra való felkészülést vagy a nyelvtanulást, nem kell várnod senkire! Váratlanul ért az egész és pont ma tudtad meg, hogy pár nap múlva, már egy angol állásinterjú keretein belül kell, hogy bizonyíts? Vagy még csak szemezgetsz álmaid állásával, és időben szeretnél rá felkészülni? Teljesen mindegy, csakis és kizárólag Rajtad múlik, mikor kezded a felkészülést. És hogy vajon mennyi időre lesz szükséged a sikeres angol nyelvű állásinterjú felkészüléséhez? Lehet elegendő 1-2 óra, az is előfordulhat, hogy többre van szükséged. A tanár segít meghatározni a magabiztos felkészültséghez vezető út hosszúságát. Ránk számíthatsz!

 

Ne hagyd, hogy az angol nyelvtudásod miatt ne kapd meg álmaid állását, ne veszítsd el a lehetőséget, hogy megkezdhesd életed legújabb kalandját külföldön! Szavazz bizalmat a MySchool nyelviskolának, lépj velünk kapcsolatba!
Hívj minket: +36 30 959 1661 vagy 
Írj nekünk: angol@angolnyelviskola-debrecen.hu