Menü
+36 30 959 1661
angol@angolnyelviskola-debrecen.hu
4025 Debrecen, Hatvan u. 58

Állásinterjúra felkészítés

Külföldön próbálnál szerencsét? Új munkahelyet szeretnél, ahol az állásinterjúk angolul zajlanak? Mi felkészítünk Téged, hogy magabiztosan vehess részt ezen a fontos üzleti beszélgetésen!

 

Hogyan zajlik az angol nyelvű állásinterjúra való felkészítés?!

Egy angol nyelvű állásinterjú tartalmában nagyjából ugyanolyan, mint egy magyar nyelvű. Ugyanazon szabályokra kell figyelni, ugyanolyan elvárásoknak kell megfelelni, viszont mindezt idegen nyelven. Az angol állásinterjú felkészítés személyre szabottan, külön magánóra keretében zajlik, ahol megtanítunk magabiztosan válaszolni a munkáltató, vagy a kijelölt HR-es kolléga által neked szegezett kérdésekre, mint pl.:

Why did you apply for this position? What do you know about this company? What major challenges did you face and how did you overcome them? What can you contribute to this company? 

Hiába angol, elsőre mégis kínaiul hangzik az egész? Ne aggódj! Segítünk abban, hogy -a néha még magyarul is fogós kérdésekre- angolul se akadjon el a szavad!

 

angol állásinterjú felkészítés

 

Mennyi ideig tart az állásinterjúra felkészítő tanóra?

Állásinterjúra felkészülni nagyon specifikus módszert, igazán egyénre szabott feladatokat igényel. Magánórán minden lehetőség adott, hogy egy szakértő szem csak Rád,a Te felkészültségedre figyeljen. Az órákon megtanulod, hogy milyen gyakran használatos nyelvi fordulatokat, főbb szakkifejezéseket használj, megismered a specifikus témákat és beszélünk a lehetséges hibákról is, amiket egy angol nyelvű állásinterjún esetleg elkövethetsz. Mivel minden munka különböző, más-más területet érint, ezért az angol állásinterjú felkészülés során ezt is figyelembe vesszük, és átvesszük az állásinterjún elhangzó általános és az adott munkahelyre jellemző speciális területeket. Segítünk Neked abban is, hogy hogyan írj helyesen angol önéletrajzot és motivációs levelet, miképpen mutasd be az eddigi szakmai pályafutásodat!

A gyakorlatban is elsajátíthatod, hogy hogyan kell részt venni egy sikeres angol nyelvű állásinterjún! Megtanulod, hogyan válaszolj az elhangzó kérdésekre helyes és választékos kifejezésekkel, illetve azt is hogyan mutasd be az önéletrajzodat. A fizetéssel kapcsolatos tárgyalási fogásokkal is megismertetünk, de az egyéb felmerülő szakmai kérdésekről is, így élesben kevesebb dolog ér majd váratlanul!

angol nyelvű állásinterjú

Milyen szintű nyelvtudás szükséges a tanfolyamon való részvételhez?

Az állásinterjúra való felkészüléshez szükséges egy biztos alapokkal rendelkező nyelvtani tudás. Ideális esetben ez legalább középszint, de alapfok is elegendő lehet, ha magabiztosan használod a nyelvtant! Fontos, hogy ismerd az alap nyelvtani szerkezeteket és azokat tudd is alkalmazni szóban és írásban. Ha nem vagy biztos magadban és meg szeretnéd tudni, hogy pontosan milyen szinten tudsz angolul, akkor töltsd ki a tudástesztünket online vagy személyesen a MySchool Nyelviskolában, hogy nyugodtabban részt vehess a tanfolyamunkon! 

 

Az angoltudásod nem megfelelő MÉG az állásinterjún való részvételhez? Erre is van megoldásunk!

Amennyiben a teszt alapján a nyelvtudásod nem elegendő ahhoz, hogy részt vegyél az angol állásinterjú felkészítő kurzuson, akkor se csüggedj, ugyanis lehetőséged van arra, hogy egy alapozó tanfolyam segítségével megfelelő szintre hozd az angolodat!

 

Mikor indul az angol állásinterjúra felkészítő tanfolyam?

Ahhoz, hogy elkezd az interjúra való felkészülést vagy a nyelvtanulást, nem kell várnod senkire! Rajtad múlik, mikor kezded a felkészülést. Lehet elegendő 1-2 óra, az is előfordulhat, hogy többre van szükséged. A tanár segít meghatározni a magabiztos felkészültséghez vezető út hosszúságát. Ránk számíthatsz!

 

Ne hagyd, hogy az angol nyelvtudásod miatt ne kapd meg álmaid állását, ne veszítsd el a lehetőséget, hogy megkezdhesd életed legújabb kalandját külföldön! Szavazz bizalmat a MySchool nyelviskolának, lépj velünk kapcsolatba!
Hívj minket: +36 30 959 1661 vagy 
Írj nekünk: angol@angolnyelviskola-debrecen.hu